Fiat Grande Punto 1.9JTD Sport vagy BMW E46 320Ci?
Sikerült két teljesen eltérő autót össze szedned.
Először azt mond meg hogy mi a fő cél, jankózni akarsz vagy közlekedni? Előbbit BMW-el tudod megtenni, utóbbit meg a Fiattal. Közlekedni elég a fiat, olcsóbb fenntartás, kevesebb fogyasztás, olcsóbb alkatrészek, és télen se veri ki a hátulját.
Én személy szerint megtehetném, hogy 20 milliós kocsival járjak, ennek ellenére a 2002-ben vásárolt 1.2-es Fiat Stilommal járok mind a mai napig. Ugyan oda elvisz, ahova egy Q7, tudja a normál közlekedéshez kellő sebességet, nem hagy cserben. Külvilág felé totál teszek rá kinek tetszik kinek nem, nekem tetszik és szeretem, így ameddig megy addig hajtom.
Egyértelműen a Fiat! A Bmw-hez nagyon drága az alkatrész ,nem is fogyaszt keveset ,hamar.kifarol , de legalább "nem látod a fát ami agyonüt"szokták mondani :)
A Fiattal sokkal jobb lesz közlekedni,mint egy BMW-vel, mellesleg ,esetleg annyi hogy a BMW jobban tartsa az árát mert a 20 éves agyonhajtott BMW-k is 500.000ért mennek , remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!