Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fiat Grande Punto rángatás,...

Fiat Grande Punto rángatás, ötletek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Immár 1,5 hete került hozzám egy Grande Punto, 1.3JTD Dynamic, 90 ló. Tök jó a kocsi, csak egy észrevételem van, ami nem tudom hogy egészséges e. 3-4-5 fokozatban ha olyan stabilan tartanám 1500-1600 körül a fordulatot, elkezd rángatni az autó, ha hírtelen gyorsítok akkor is egy kicsit rángatózik... az az érdekes hogy ez előtt egy C Corsám volt ugyanezzel a motorral, és az is ugyanezt produkálta.

Még annyi, hogy amikor rángat, nem folyamatosan, csak 1-2 másodpercre így mintha berezonálna alattam az autó, és ilyenkor látom, hogy a fordulatszámmérő is egy hangyányit le-fel ingadozik.

2020. jan. 14. 22:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Éppen gyilkolod a kettőstömegűt a túl alacsony fordulatszámmal.
2020. jan. 14. 22:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Lényegében megszoktam, hogy 4-esben járkálok városban, de igaz, ez egy erősebb motor az eddigi autóimhoz képest, lehet jobb lenne ha hármasban közlekednék?
2020. jan. 14. 22:41
 3/6 A kérdező kommentje:
*városban az 50-es tempónál
2020. jan. 14. 22:41
 4/6 anonim ***** válasza:

mi a facc van??? hármasban akarsz közlekedni50-nél??? Az én 87 lóerős kocsim 48 km/h-nál (GPS) már nyavalyog, hogy kapcsoljam 5-be (nyilván nem teszem, de azért nem 3-asban kell 50-nél menni)

A kocsi szar, vidd szerelőhöz! Bár, ha azt vesszük,hogy az előző kocsiddal is ugyanez volt a gond, lehet csak beképzeled.

Átnézetted a kocsit, mielőtt megvetted?

2020. jan. 15. 01:53
 5/6 A kérdező kommentje:
persze, apám autódiagnosztikával is foglalkozik, rá lett dugva többféle programra, nem mutatott semmi hibát, valamint eredetvizsgára egy ismerőshöz vittem akik fiat márkakereskedésben és szervízben vannak, ők is átnézték, nem mondtak semmit..
2020. jan. 15. 07:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Mikor odalépsz, felhúzod a rugót a kettőstömegűben aztán kirúgja magát és ismétlődik párszor ezt érzed rángatásnak. Minden kocsinál így van.
2020. jan. 15. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!