Fiat Grande Punto rángatás, ötletek?
Sziasztok! Immár 1,5 hete került hozzám egy Grande Punto, 1.3JTD Dynamic, 90 ló. Tök jó a kocsi, csak egy észrevételem van, ami nem tudom hogy egészséges e. 3-4-5 fokozatban ha olyan stabilan tartanám 1500-1600 körül a fordulatot, elkezd rángatni az autó, ha hírtelen gyorsítok akkor is egy kicsit rángatózik... az az érdekes hogy ez előtt egy C Corsám volt ugyanezzel a motorral, és az is ugyanezt produkálta.
Még annyi, hogy amikor rángat, nem folyamatosan, csak 1-2 másodpercre így mintha berezonálna alattam az autó, és ilyenkor látom, hogy a fordulatszámmérő is egy hangyányit le-fel ingadozik.
mi a facc van??? hármasban akarsz közlekedni50-nél??? Az én 87 lóerős kocsim 48 km/h-nál (GPS) már nyavalyog, hogy kapcsoljam 5-be (nyilván nem teszem, de azért nem 3-asban kell 50-nél menni)
A kocsi szar, vidd szerelőhöz! Bár, ha azt vesszük,hogy az előző kocsiddal is ugyanez volt a gond, lehet csak beképzeled.
Átnézetted a kocsit, mielőtt megvetted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!