Mercedes c63 2019?
Ha lenne 20 milliotok vennetek egyet?
Mennyivel tobb a fenntartasa egy c200asnal?
Olajcsere turbocsere gumik?
Az meg dettó hülyesés, hogy aki 12-ért vett, az nem volt tehetős. Persze, lehet, hogy nem aprította a pénzt a darálóba, de az biztos, hogy nem a magyar átlagkeresetből élt :D
- Nem volt tehetősebb ,mint egy átlag budapesti.
Mint többször is célozni szerettem volna (de nektek nem esett le ), 15 évig használta, most adta el 1.2 millió forintért, azóta beletett 410.000 km-t, és turbócserén kívül mást nem hajtott végre, a szokásosokon kívül.
De megint nem fogsz rájönni ,hogy mit szerettem volna kihozni ebből, tehát értelmetlen a beszélgetésünk.
Komolyan nem esett le senkinek, hogy 20 milláért nincs egy éves C63 AMG?
Amúgy meg qrvára számít a fogyasztás, mert ha használod az autót rendesen, akkor többmillió forintot tudsz bukni, ha túl sokat kajál az autó, egy takarékosabb verzióhoz képest.
de van 20 millaert, Németországból idehozott. 86.000 km van benne.
A fogyasztás pedig számít, ez így van, én is erről ugatok már.
Nem ebben a kocsiban, mert a 63 amg motor nem pont a leggazdaságosabb, enyhén szólva.
Viszont van aki azért veszi, hogy élményt biztosítsa.
Aki gazdaságosat olcsón fenntarthatót szeretne annak az 1.9 TDI pláne az adagolós megfelel.
Ember, 2 literrel elvisz a következő sarokig, és te egy 50ezer Forintos olajcserén akarnál spórolni? Gratulálok.
Na meg a gumikon.....vegyél rá 15-ös lemezfelniket, majd 180 felé lerúgja magáról....épp azok miatt nem lesznek hosszú életűek az ilyen kocsik, akik sajnálják rá költeni a pénzt.
De ha van pénz majomra, legyen banánra is.
Nem azt mondtam, hogy te akarsz ilyet venni!
Hanem hogy aki ilyet vesz az jobban jár ha nem foglalkozik a fenntartással, különben nem lesz hosszú életű a kocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!