Az új tulajdonos visszatekerte az autó kilóméterállását?
Eladtam az autómat 2018-ban, akkor 250 ezer kilóméter volt benne.
Kíváncsiságból rákerestem az autóra rendszám alapján az ügyfélkapun. Ma 160.000 kilóméter van benne most, ott vannak feltöltve a szervízképek amiken szintén látszik.
Lehet ebből nekem valami bajom? Én nem nyúltam hozzá, tuti, hogy nálam 250 volt benne.
Az teljesen biztos, hogy 8-6-4 évvel ezelőtti képeket nem tudnak meghamisítani, ami kép ott van, az időbélyeggel van ellátva és az is benne van a rendszerben (te nem látod), hogy melyik műszaki vizsgabiztos töltötte fel a képeket. Azt utólag nem lehet mókolni.
Vagy te emlékszel rosszul vagy rossz autót nézel.
Nem nézek rossz autót, felismerem a képeken. Ott a rendszám, alvázszám is.
Megvan az adásvételi szerződésem 2018-ból amin rögzítve van a kilóméterállás mikor eladtam.
Ezt most nem értem teljesen. Arra gondolsz, hogy mikor még Tied volt és te vitted műszakira, akkor visszatekerték a műszaki vizsgán a fotó kedvéért és utána áttekerték eredetibe?
Egyébként nem lehet bajod. Az eredetvizsgálatok mutatják - ahol szintén fotózzák a km óra állását - hogy a 2 éves periódusban mikor cserélt gazdát az autó. Az, hogy miután eladtad miket csinált vele az új tulaj az már nem a Te dolgod :)
Ha jól értem, a 2012-14-16-os hivatalos műszaki vizsgán készült fotók mind hamisítottak, és a jelenlegi óraállás is valótlan.
Egyedül a 2018-ban az adásvételibe -kézzel- beírt km-állás a "hiteles".
Ahogy gondolod....... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!