Nemrég buszke tulajdonosa lettem egy 1.6 fiat punto elx nek. Az lenne a bajom vele hogy rovid az 5. fokozat?
Figyelt kérdés
A motor 120nal 4500 körül pörög. Ez igy nem baj neki ha igy hasznalom vagy esetleg lehet erre 6sebesseges valtot szerelni masik motortipusrol?
Válaszaitokat elore is köszönöm.
2020. ápr. 15. 22:48
1/7 D. Brasco válasza:
Itt valami árulás van... Vagy nem 5.-be van az a sebváltó és/vagy nem jól mér a fordulatszám mérőd mert kizárt,hogy 120-nal ennyit forogjon.....az 1.2-es forog 4200-at ,de az 130-nál......
2/7 anonim válasza:
Jól megnézted?
Az 1,6-os motor..
Az én 1,25-ösöm 5.-ben 4000 alatt van és nem dízel, nem turbó, igaz én is rövidnek érzem...
3/7 A kérdező kommentje:
Fixen 1.6os motor de nem tudom 130 nal 5000ret forgott
2020. ápr. 15. 23:08
5/7 anonim válasza:
"Fixen 1.6os motor de nem tudom 130 nal 5000ret forgott"
Ez brutálisan rengeteg. Ez nagyon nem normális. Az 1.3-as Mazda 2-esem 3500-at 140-nél forog.
6/7 anonim válasza:
De bármennyit forog is , nem kötelező annyira pörgetni. Az enyém is eléggé pörög, de szinte sose megyek 100-nál többet.
Én mindig hallás után nyomom neki.
7/7 Dj.Mouse válasza:
Sajnos ilyen rövid gyárilag az ötödik. A megoldás a hatos váltó. Már ha talál belőle az ember, használható darabot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!