Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Új autóként Dacia Duster vagy...

Új autóként Dacia Duster vagy Fiat Tipo a jobb vétel szerinted?

Figyelt kérdés
Nagyjából egy árban vannak, a Fiat talán kicsit olcsóbb.

2020. ápr. 11. 17:32
 1/10 anonim ***** válasza:
20%
Nincs olyan, hogy jó vétel. 4x4 Dustert vennék egyébként. Én.
2020. ápr. 11. 18:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ.

Ha sokszor mész nagy emelkedőn, rossz utakon, esetleg sárban, hóban, akkor a Duster, lehetőleg összkerékkel.

A Tipo jobban megy és kevesebbet is fogyaszt, mint a Duster. A kombi Tipo-ban szerintem még több hely is van.

(Mindkettőt vezettem már)

2020. ápr. 11. 19:47
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Tipot venném, de az érvem csupán annyi, hogy jobban tetszik. Az utcánkban két háznál is van két új Tipo. Az egyiket tavaly vették, a másikat most tavasszal. Mindig megnézem őket. Az árához képest teljesen korrekt autó. Engem valahogy az SUV-k nem igazán fognak meg, hiába nagy divat most.
2020. ápr. 11. 19:48
 4/10 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem a Duster csúnya. A Tipo nekem tetszik, főleg a kombi. Annak szerintem a mai világban a SUV-mánia ellenére több hasznát veszed. Én nagyon sok helyen megfordultam már a kis kompakt autómmal a világban de soha nem kerültem olyan helyzetbe, hogy kellett volna a 4x4 meg a magas has. Ha nem vagy erdész vagy nincs földbirtokod akkor szerintem a Tipo jobb választás.
2020. ápr. 11. 21:04
 5/10 anonim ***** válasza:
22%
A Fiatnak lassan lőttek, de amúgy se csináltak sosem jó autókat. Viszont a Duster nagyon korrekt konstrukció.
2020. ápr. 11. 21:22
 6/10 anonim ***** válasza:
71%
Mindkettő kiváló ár-érték arányú autó, azonban én Tipot vennék mert jóval praktikusabb és még (elvileg) van 1,4-es szívó motorja. A Dusterben az alap motor meg már jó ideje egy 3 hengeres 1 literes turbó.
2020. ápr. 11. 22:32
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat!
2020. ápr. 11. 22:33
 8/10 anonim ***** válasza:
87%
dustert vettem de én terepen használom , ha nem mész terepre akkor tipo kevesebbet fogyaszt , kényelmesebb , csendesebb , és még jól is néz ki
2020. ápr. 11. 23:08
 9/10 Ortilio válasza:
33%
a Fiatot, mert Dácsia egy hányadék:)
2020. máj. 10. 22:01
 10/10 A kérdező kommentje:
#9 Ez is egy vélemény, köszi! 🙂
2020. máj. 10. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!