Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A mai Dacia autók jók? Mennyir...

A mai Dacia autók jók? Mennyire számítanak népszerűnek?

Figyelt kérdés
Logan, Duster, Lodgy, Dokker, Sandero

2020. máj. 19. 17:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10%

Ha te szereted a dízel hangját akkor veled valami komoly gondok vannak.

Főleg a dci dízel hangját

Nyilván ujjanon jó lehet egy DCI motor de szerintem nem érdemes megvenni.

Akkor írj ha vezettél már dci motoros autót és ne baromságokat hordj össze vissza.

2020. máj. 19. 22:53
 12/14 anonim ***** válasza:
65%
Én szeretem a DCI hangját, sőt a többi dízelét is, és nem gondolnám, hogy velem lenne a gond.
2020. máj. 20. 09:40
 13/14 anonim ***** válasza:
71%

Jók? Attól függ hogy érted és mit vársz, meg mire használnád.

Működnek, megbízhatóak, egyszerűek, tágasak? Igen.

Hosszú távon kényelmesek, luxus-jellegűek, csendesek? Nem.

Szerintem az autó felhasználók 95%-ának bőven elég lenne egy ilyen autó, a szükséges extrákat ezekbe is belerakják, az összeszerelés minősége alapvetően jó (olyan mint egy Renault) cserébe kicsit olcsóbb anyagokat használnak és emiatt olcsóbbak.

Apám is egy Logant vett újonnan, városban meg országúton futkosni, évi 7-10 ezer km-t menni bőven jó és erre ugye van garania is, egy hasonló árú használt autó pedig már 150-200 ezret futott és ki tudja milyen hiba eshet be vele már másnap. Ha naponta kéne autópályázni és nagy lenne az éves futásteljesítmény, akkor viszont lehet hogy másban gondolkodnék.

2020. máj. 21. 11:17
 14/14 anonim ***** válasza:
26%
Atl függ, mire használnád. Ha csak napi pár kilómétert szaladgálnál vele és semmi extra nem kell max klíma, akkor elég jó kocsik erre a célra. De ha viszont gyakran utazol mondjuk külföldre vagy autópályán és mondjuk sávtartó autó kellene, arra nem elég.
2020. máj. 21. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!