Izlésről totál fölösleges vitatkozni.
2020. máj. 15. 22:31
12/21 A kérdező kommentje:
#10 nekem ez az egész új beltér mint az Audinál is nekem az nem tetszik, hogy szakítanak a tablet-hatású kijelzővel. Ez ami lesz hogy be van építve a műszerfalban olyan olcsónak tűnik, mint pl egy Skodában.
Ha tippelnem kéne azt mondanám, hogy itt még senkinek nem volt felsőkategóriás meretű autója. Ez nem arra van hogy leugorj a a belvárosi lakásodból a 10 autó/nm zsúfoltságú parkolóba, beleülj és menj 500 métert a tesco mélygarázsba. Városban gyakorlatilag kínszenvedés, főleg ugye parkolásnál és nem csak a hossza de a szélessége, kilátása miatt is. A nagykörúton egy biciklist nem tudsz kikerülni, egy szűk egyirányúban ahol mindkét oldalt parkolnak, párhuzamosan alig tudsz beállni ha egyáltalán, a vészvillogós áruszállító mellett alig férsz el, ha nem akarsz lezúzni semmit és még lehetne sorolni. Ha az a kérdés hogy lehet-e, akkor lehet, persze a fotelből vagy a corsából mondva mindent lehet, kamionnal is lehet a gyerekért menni az oviba... Csak minek nehezítenéd a saját dolgod. Fogyasztás kétszámjegyű lesz gondolom nem meglepő, ha dízel akkor az pláne külön örülni fog a városi flangálásnak. Szerintem gondold át.
2020. máj. 15. 23:28
14/21 A kérdező kommentje:
Ebben egyáltalán nem annyira vészes a fogyasztás, néztem teszteket, 8 körül van átlag városi fogyasztás dízelnél. Parkolással meg minek szenvedjek, ha magától is beparkol a kocsi? :DD
"Ha tippelnem kéne azt mondanám, hogy itt még senkinek nem volt felsőkategóriás meretű autója."
Pont fordítva van. Akinek nem volt sosem, az él abban az álomvilágban, hogy ezeket az autókat 500 kilóméteres út alatt be sem indítják. A valóság az, hogy nap mint nap, Budapesten, Debrecenben, bármilyen másik nagy városban, rengetegen a 7eseket, A8-akat, stb arra használják, hogy elugorjanak vele 2-3 kilóméteres távokra, egyetemben az X5 és X6 BMW-vel.
2020. máj. 16. 09:47
16/21 A kérdező kommentje:
Hát természetesen igen, ha csak pár km-t kell menni, akkor lehet vele.
Lehet hogy arra használják, de nem arra való attól még.
2020. máj. 16. 11:05
18/21 A kérdező kommentje:
Én még a BMW oldalán sem olvastam, hogy "hosszú távra való" xdd
Persze igaz, hogy a felszereltsége csak hosszú távon érezhető
Olvastad egyáltalán bármely márka oldalán hogy melyik modell mire való? Nyilván mehetsz egy vw poloval is negyed mérföldezni... De most komolyan azon vitatkozol hogy egy 7-es bmw városba való-e? Engem akarsz meggyőzni vagy magadat?
2020. máj. 16. 11:13
"Lehet hogy arra használják, de nem arra való attól még."
Arra használja amire akarja ember. És igen, megéri városba is a kényelmes autó, mert délután mikor másfél órát állsz a dugóban, legalább kényelmesen ülsz.
2020. máj. 16. 13:44
Kapcsolódó kérdések: