BMW 7 milyen autó?
Az 5-ös jó választás, a 7-es már kevésbé. Nem mintha rossz lenne bármelyik is, de a 7-es fényévekre van egy S osztályól. Nem hinném, hogy bármi is a 7-es mellett szólna.
Egyébként városi használatra inkább kisebb autót vegyél, és lehetőleg benzinest.
#1 tudom, hogy nem egy S-osztály, de nekem megfelel a felszereltsége.
#3 egyik ismerősöm S-osztályt használ, városban is, a 7-es sem nagyobb, bár a szűk helyeken meg a keskeny kereszteződésekben azért meg lehet vele küzdeni gondolom :D
"bár a szűk helyeken meg a keskeny kereszteződésekben azért meg lehet vele küzdeni gondolom :D"
Én nem értem ezeket a hülyeségeket. A 7es is egy sima, bő 5 méteres autó, nincs az a hely Budapesten, vagy bárhol máshol, ahol nem férsz el. Ok, lehet, hogy két egymáshoz közel parkoló autó közé egy Swifttel pont beférnél oldalparkolással, a 7essel meg nem, de a 7es is elfér úgy, ahogy minden normál parkolóhelyen. Abszolút semmi akadályt nem jelent a városi használata. És nem kell aktív kormányzás, meg tökömtudjami.
S osztály és 7-es simán egy kategória már, elmúltak azok az idők mikor az S volt a csúcson úgymond.
Már kérdés, hogy picit fura ez a mindennapokban használható kérdés... a parkolás stb kérdése ugyanolyan vele mint bármilyen másik nagy autóval.
9
Ez pont olyan, mint az Audi A8-nál, hogy 2017ben jött az új A8, aminek full érintőképernyő az egész beltere. Tavaly pedig egy nagyon gazdag ismerősöm emiatt vett inkább használtan előző generációs A8-at, mert annak van az egyik legszebb beltere, és gombok vannak benne. A mostani (2013-ban) megjelent S osztály is gyönyörű belül, az új már nemigen lesz az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!