Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mire cseréljem a régi swiftet?

Mire cseréljem a régi swiftet?

Figyelt kérdés

Szeretem mert a 2 év alatt mióta megvan sose hagyott cserben.

Vezérlés cserén illetve olajcserékrn kivül nem kellett rá költeni azonban jó lenne valami picit minőségibb, Csendesebb, kényelmesebb, erősebb autó, mert ez az 50 ló csak városban fürge.

Igazából minél olcsóbban szeretném megúszni, mert az autó nekem csak használati eszköz munkába meg boltba járáshoz. Barátnőmmel ebben is elfértünk idáig.

500 de nagyon max 700e-ig mit vennétek?

Xsara vagy Xsara Picassokról vélemény?

2020. máj. 13. 13:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
71%
Hát, ennyiért nagyon nehezen fogsz olyat találni, ami nem egy betegágy. Én azt mondom valahogy bírd ki a Swfittel egy darabig, rakjál még mellé. Egy millió környékén már akadnak értelmes darabok. Mondjuk én előbb megvennék egy 2005-2006 környéki Swiftet, mint egy Golf IV-est. Tényleg azokat nem nézted? A világból kimennek, s elég fürgék is. Nekem sokáig volt, szerettem. :)
2020. máj. 31. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!