Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyet választanátok?

Milyet választanátok?

Figyelt kérdés
Egyedi rendszámot akarok csináltatni, de a bőség zavara miatt nem tudok egyszerűen dönteni, pedig mindenképpen olyan kellene, amit később nem bánok meg, meg ami nem ciki. Nem tudom, hogy a nevem legyen az, vicces szójáték (pl. QQRIQ-5 vagy TIZEN-1), vagy egyforma betűk sora (pl. AAAAA-9; XXXXX-1; WWWWW-7), esetleg valami teljesen más.

2020. máj. 10. 21:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%
Ez egyik sem túl fantáziadús. Egyikre sem érné meg százezreket kiadni.
2020. máj. 10. 21:59
 2/14 A kérdező kommentje:
Olyan hatalmas fantáziadúsat nem lehet kitalálni, hiszen vagy 4 betűt választasz és 2 számot, vagy 5 betűt 1 számot. Ezekkel nem lehet nagyon fantáziadúsakat kitalálni, mert kevés hozzá a betű.
2020. máj. 10. 22:02
 3/14 anonim ***** válasza:
31%
Alapvetően ez az egész úgy ahogy van vérciki. Nem erőltetném a helyedben. Nem sokkal kevésbe infantilis mint a matricák ragasztgatása az autóra.
 4/14 anonim ***** válasza:
82%
XNXX-01
 5/14 A kérdező kommentje:
Egy olyan van, ami fantáziadúsabb, a NEKEM-8. De ez már foglalt.
2020. máj. 10. 22:04
 6/14 A kérdező kommentje:
3-as. Nem mondanám magam infantilisnek, egyszerűen ez egy régi vágyam, és pénzügyileg most értem oda, hogy megtehetem. Egyébként most sem hétköznapi rendszámom van, csak nem egyedi, hanem egyéni. Többen mondták már, hogy nagyon ötletes, nagyon jó, olyan is volt, aki kérdezte, hogy valami prototípus autó-e, vagy elektromos. Mások drága felniket aggatnak kocsijukra, spoilereket vásárolnak, én rendszámot.
2020. máj. 10. 22:09
 7/14 A kérdező kommentje:
1-es. Nem is arról van szó, mi éri meg, nyilván egyik rendszám sem ér majdnem félmilliót, a legkreatívabb sem. Ez egy szórakozás úgymond, ami vagy tetszik az embernek és költ rá, vagy nem.
2020. máj. 10. 22:18
 8/14 anonim ***** válasza:
82%
Nagyon kevés olyan egyedi rendszámot láttam, ami tetszett is. A 90%-a kib*szott gáz, és szánalmas.
2020. máj. 10. 22:24
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Most ha el is tekintek attól, hogy az emberek 99%-nak a szemében inkább kínos és gáz egy egyedi rendszám, mert max annyi jön le a tulajdonosáról, hogy feltűnési viszketegsége van, mert ő maga aztán úgy sem látja odabentről hogy nézegesse.

A másik része meg az, hogy most itt megkérded... ezek szerint saját ötlet nincs ami teljesen tetszene, és mindenképp azt akarnád, magyarul akkor az első bekezdés lép életbe, hogy az a lényeg, legyen egyedi, és ettől menőnek érzed magad, hogy " Megmutatom, volt pénzem egy egyedi rendszámra! " szint?

2020. máj. 10. 23:13
 10/14 anonim ***** válasza:
Szerintem egy kicsit beteges ahogy azon tépelődsz ki mit gondol rólad meg a kocsidról és gyakorlatilag ezt az egyedi rendszám dolgot is azért erőlteted, hogy mások foglalkozzanak veled. Egy ilyen bóvli dolgot meg egy lapon említeni pl. egy szép igényes felni garnitúrával meg egyenesen röhejes. Te se gondoltad komolyan.
2020. máj. 11. 00:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!