Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha veszek mondjuk egy golf7.5...

Ha veszek mondjuk egy golf7.5 gti-t 7-8 millió forintért, és hazafele totálkárra törik,nem az én hibámból, megtéritik nekem ezt a 7-8milliót?

Figyelt kérdés
tegnap 12:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem térítik az érték 100%-át. Megnézik mennyibe kerül a legolcsóbb azokkal a paraméterekkel és az alatt fogsz kapni. Káronszerzés elkerülése miatt van így.
tegnap 12:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha Casco-ra gondolsz, akkor csak abban az esetben térítik 100%át ha ilyen szerződésed volt, Allianznál tudom hogy van ilyen kitétel. Legalábbis volt nemrég.
tegnap 12:32
 3/5 anonim ***** válasza:
68%
Persze,meg még pluszban adnak 10 milliót fagyira.
tegnap 12:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha nem a te hibád, akkor az okozó fél KGFB-je térít. Jó eséllyel egy épkézláb állapotú GTI árát soha nem fogod megkapni, mert az eruotax ár alapján számolnak, ami nem veszi figyelembe azt hogy "ez bizony egy GTI", hanem nyers adatokból dolgozik
tegnap 13:22
 5/5 anonim ***** válasza:
a károkozó fél biztosítója...
tegnap 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!