Sziasztok.Több öregebb haver mesélte régen mennyi verseny ment a városban esténként. Megvan még ez itthon?Osztálytársam mesélte hogy a darkflyosok meg a streetoutlawzosok szoktak még ilyeket tartani esténként. Tud valaki mondani nekem egy helyszint hol találom meg őket? És hogy milyen kocsikkal lehet bekerülni ilyen társaságba?
Osztalytars, friss jogsi, civic, we've got a winner here
2020. máj. 10. 08:12
12/17 anonim válasza:
Vannak.
2020. máj. 10. 08:17
13/17 anonim válasza:
Felénk csak autós bandák vannak, akik a parkolóban járó motor mellett beszélgetnek, meg pár idióta kihúzatja 10 méteren, hogy utána toljon egy satuféket. Én amúgy gondolkoztam róla, hogy szervezek versenyt, szerintem előbb-utóbb megcsináljuk haverokkal. A városunk elkerülőjén van 2 körforgalom között egy teljesen egyenes szakasz, ott lehetne gyorsulgatni, nem lenne senki veszélyeztetve. A körforgalmakhoz is kiraknánk táblákat, hogy útlezárás, az ezzel párhuzamos úton meg bárki tudna kerülni, ha esetleg arra járna. Úgyhogy én teljesen biztonságos és szervezett körülmények között képzelem el, erre senki se mondhatja azt, hogy mások életével játszok. Minden már városi száguldozás felelőtlenség szerintem, főleg ha forgalom is van.
2020. máj. 10. 11:44
14/17 anonim válasza:
"A körforgalmakhoz is kiraknánk táblákat, hogy útlezárás, az ezzel párhuzamos úton meg bárki tudna kerülni, ha esetleg arra járna. Úgyhogy én teljesen biztonságos és szervezett körülmények között képzelem el, erre senki se mondhatja azt, hogy mások életével játszok."
Remélem amikor vinné az anyádat a mentő, akkor is valami olyan hülyegyerek miatt lesz lezárva az út, aki "nem mások életével játsszva" versenyzik a 20 éves, chiptuningolt Golfjából feltörő 60 lóerővel.
2020. máj. 10. 12:52
15/17 A kérdező kommentje:
Vegre egy ertelmes.
13as válaszoló.
Ti benne vagytok a darkflyba vagy a streetoutlawsba?
Vagy ez egy kulon banda? Hanyan vagytok? Mikor lesz a verseny? Beszelhetnenk errol privatban.
2020. máj. 10. 15:35
16/17 anonim válasza:
Jaa nem mozgunk ilyen körökben, meg tök átlagos autóink vannak, igazából ez csak egy ötlet volt, hogyha lenne egyszer valami verseny, akkor én így képzelném el. De egy ideig nem lesz szerintem ilyen, majd esetleg ha már idősebbek leszünk, nem csak ilyen 100 lóerős kocsiink lesznek, meg akkor már kisebb a rizikó egy stabil anyagi háttérrel, most nem szívesen kezdenék el valami nagy büntetéssel meg rendőrségi üggyel a nyakamban munkát keresni.
2020. máj. 10. 17:44
17/17 anonim válasza:
Na az értelem megcsillant már kettőnél... vagyis idétlenség.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!