Én nem venném meg mert kicsi és gyenge, de amúgy ha neked ilyen kell akkor ez korrekt vételnel tűnik. Azért jól nézd meg és legyen még pénzed a zsebben költeni rá.
2020. máj. 7. 18:06
3/13 anonim válasza:
Kép alapján jól néz ki, és kevés km van benne.
Én nem ismerem de az a 82 LE annak elég kell hogy legyen egy ekkora autót mozgatni.
2020. máj. 7. 18:17
4/13 anonim válasza:
Ennyi penzert egy max 2 embernek jo lehet, de nyilvan ha tobb embert akarsz vinni illetve hosszabb idore tervezel akkor valami nagyobbat nezz, bar ennyi penzert elso autonak teljesen jo.
2020. máj. 7. 18:20
5/13 anonim válasza:
Igen. De csak ha egy max. két emberes, városi rohangáló autó kellene. Mondjuk nekem pont ilyen kell, úgyhogy ha használtban gondolkodnék, kb. ebben az árkategóriában, akkor mindenképp befutó lehetne.
2020. máj. 7. 18:27
6/13 anonim válasza:
"Kép alapján jól néz ki, és kevés km van benne."
Azért a JSZP lekérdezés elindulása óta, a hirdetésekben kisatírozott rendszám sumákolás gyanúra adhat okot. Nem mondom, hogy biztosan valami gáz vele, de a kérdező helyében én mindenképp rákérdeznék a rsz.-ra lecsekkolás céljából, mielőtt elindulnék megnézni. Nehogy kiderüljön, hogy esetleg nem 158 ezer km van benne, hanem 358 ezer...
Ez ráadásul EU-s, valószínűleg külföldről behozott. Azok meg megintcsak nem az alacsony futásteljesítményükről híresek...
2020. máj. 7. 18:28
7/13 anonim válasza:
Le leszek pontozva, de alapból nem vennék ennyire régi autót. Függetlenül attól, hogy hányadik autónak venném.
Ezen felül szubjektív véleményem, hogy túl kicsi és gyenge, valamint esztétikailag sem nyújt számomra túl nagy élményt.
2020. máj. 7. 18:59
8/13 anonim válasza:
Nem néz ki rosszul, ha nincs nagy baja jó vétel.
2020. máj. 7. 20:04
9/13 anonim válasza:
Én inkább gyűjtenék még pénzt egy erősebb autóra, és kinézetre sem annyira jön be. Esetleg városban ide-oda járkálni lenne jó.
2020. máj. 7. 21:43
10/13 anonim válasza:
Ha annyi a cél, hogy olcsón működő autót, akkor jó lehet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!