Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi idő után "lehet"...

Mennyi idő után "lehet" felhívni egy szerelőt és hogyan érdeklődjek a járművem felől hogy ne tartsam fel és ne zavarjam?

Figyelt kérdés

Tudom nem szeretik a szakik ha hívogatják őket hogy "mikor lesz már kész stb" de mégis mennyi eltelt idő az egészséges mikor már fel lehet hívni hogy mi a helyzet?

Esetleg van itt autó/motor szerelő? Hogyan gondolkoztok erről?

2020. máj. 5. 22:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Atya ég! Több mint két hónapja ott van az autód úgy hogy se kép se hang róla?! :OOOO

Hát én biztos nem azon vacillálnék, hogy felhívjam-e a szerelőt, hanem rárúgnám az ajtót, hogy mi a túró van már?!

Van hogy az én szerelőmis tele van munkával. De olyankor nem nála dekkol az autó, hanem azt mondja, hogy ne azonnal,hanem csak két hét múlva vigyem be. Inkább nálam álljon a garázsban, mint nála az udvaron! Hívni pedig bármikor szoktam. Legfeljebb nem veszi fel, ha neki nem alkalmas mert pl egy szétbontott autó alatt van nagyig olajosan. Ha látja hogy kerestem, majd visszahív. Vagy én próbálom később. Munkaidőben nálam is természetes, hogy nem tudom bármikor azonnal felkapni a telefont.

2020. máj. 6. 08:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Gondolom jó magyar szokás szerint a kevesebbet fizető, munkásabb melót mindig a sor végére sorolja, ha van bármi más amivel foglalkozhatna. 2 hónapja áll ott b..szki, én már akkor is elhoznám, ha hozzá se nyúlt, aztán többet nem is néznék felé.
2020. máj. 6. 10:27
 13/13 anonim ***** válasza:

Az én szerelőm időpontot mond. Ők is tele vannak, de konkrétan alig lehet mozdulni, pedig elég nagy a műhely és kintis vannak motorok. Beviszem a motort a megbeszélt időpontra (általában 2-3 héttel előre kell szólnom, hacsak nem valami sürgős), aztán általában másnap hozhatom. Vagy ha valami miatt nem, akkor felhív és szól, hogy mi a helyzet.

"láncszett csere, meg egy másik dobot kellene rátennie. Meg egy helyen csöpögött az olaj és kértem hogy nézze meg honnan."

Ez kb 3 óra meló egy szerelőnek, ha megvan az alkatrész.

2020. máj. 6. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!