Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi idő után "lehet"...

Mennyi idő után "lehet" felhívni egy szerelőt és hogyan érdeklődjek a járművem felől hogy ne tartsam fel és ne zavarjam?

Figyelt kérdés

Tudom nem szeretik a szakik ha hívogatják őket hogy "mikor lesz már kész stb" de mégis mennyi eltelt idő az egészséges mikor már fel lehet hívni hogy mi a helyzet?

Esetleg van itt autó/motor szerelő? Hogyan gondolkoztok erről?

2020. máj. 5. 22:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Mióta van nála? Kb időt se tudott mondani?

Hívd fel sztem nyugodtan, hogy érdeklődsz kb mikor lesz kész, mert úgy kérsz kölcsön autót a családtól. Így ezt sztem nem fogja tolakodásnak venni

2020. máj. 5. 22:15
 2/13 anonim ***** válasza:
EZt jobb előre megbeszélni hogy X idő mulva érdeklődj. AZtán meg majd mond valamit megint.
2020. máj. 5. 22:40
 3/13 A kérdező kommentje:
Március 1. óta van ott. Szerintem holnap felhívom, ez a kölcsön autó jó ötletnek tűnik, bár motorról van szó, de akkor mondhatok kölcsön motort nem?
2020. máj. 5. 22:46
 4/13 zebulon66 ***** válasza:
75%
Eleve rosszul indultal. Ha gond van az autommal elmegyek nézze meg, és három fontos megbeszélni való van mikor vihetem, mennyibe kerül majd és mikor mehetek érte. Megjegyezném ha nem 1-2 órás a munka hazavisznek és ha kész értem jönnek. Ők vannak értünk és nem mi oertuk.
2020. máj. 5. 22:50
 5/13 anonim ***** válasza:
63%
2 hónapja nem csinálta meg???
2020. máj. 5. 22:51
 6/13 anonim ***** válasza:
74%
Két hónapja nála van akkor már illene készen lennie. Hívd fel, lehet úgy van vele hogy majd te keresed ha annyira hiányolod, neki meg eláll ott addig.
2020. máj. 5. 23:04
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Totál károsan vitted oda a motort, hogy ennyi ideig molyol vele?
2020. máj. 5. 23:22
 8/13 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem. Alap dolgokról van szó, láncszett csere, meg egy másik dobot kellene rátennie. Meg egy helyen csöpögött az olaj és kértem hogy nézze meg honnan.
2020. máj. 5. 23:28
 9/13 A kérdező kommentje:

Gondolom tele vannak motorokkal....na de azért nem igaz hogy nem tudja már megcsinálni az enyémet..már rosszakat álmodok. Nem akarom rosszabb állapotban visszakapni mint volt( ilyeneket álmodok)

Mindenesetre holnap felhívom aztán írok ide hogy mi volt.

2020. máj. 5. 23:30
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Te komolyan nem beszélted meg vele mikorra lesz kész, amikor otthagytad?

Nálam alap, hogy megbeszélem mikor viszem, mit kell csinálni és mikor lesz kész, előre, telefonon már. Aztán mikor otthagyom, még egyszer egyeztetünk, hogy mikorra fog elkészülni, és akkora kész is van mindig

2020. máj. 6. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!