Nektek mennyi volt a legnagyobb sebesség amivel mentetek?
Érdekelne hogy autóval vagy motorral mentél.
És hogy mennyivel.
És hol.. Azaz belföld külföld, pálya, főút stb..
Te vezettél vagy utas voltál?
És az autó / motor típusa is érdekelne.
/Szerintetek a waze kevesebbet mutat mint a jármű senessége?/
Nem mutat kevesebbet,pont hogy pontosabban mutat ha normális gps jel van.
Annyi hogy 1másodpercenként frissít a telefonok gps-e így gyorsulást,lassulást nem annyira pontosan követi,de ha tartod a sebbeséget akkor pontosabb mint a kilométerórád.
Nem annyira gyakoriak a traffik, meg szerencse is kell. Ott megyek sebességgel, ahol lehet, ennyi a titok.
Amúgy meg 299 volt a legnagyobb sebesség, mert ennyit ment a GSX-R. Autóval meg 260 körül, mert mindegyik autóm eddig vagy leszabályozott vagy egyszerűen elfogyott az erő ennél a sebességnél. De tartósan 180-nál nem szoktam gyorsabban menni Németben sem, az azért megterhelő az autónak és nekem is.
"És hát sűrűn vannak trafik.."
Ja pl. a 280 km hosszú M3-ason van kemény 3 db. Vagy ott van pl. az M35-ös, ami jelenleg kb. 100 km hosszú és kereken 0 fix traffi van.
Opel astra f 1.4 170 km/h
én vezettem
belföld főút
242 kmh, M5-ön, akkor 2 éves A6 2,0tfsi
motorral 225 sima országút, utasként 240
265 kmh BMW M6-al német Autobahn
"Mindenhol fel van szerelve a traffipax.. És 141tol már buntet. Pályán"
153-tól büntet pályán :)
"Van egy ismerősöm aki azt mondja 300-al ment németben.. Meglehet?
Egy 2019-es bmw m5. És 2016ban
Ez lehetséges?"
Elég hozzá 3km egyenes, ha nincs forgalom akkor akármelyik autópályán megcsinálod.. :D
=====
Volvo S80 T6 - 235+ km/h
E46 330i 230km/h
Motorral szerintem csak 180-at mentem ( az enyém ennyit megy :D )
*
A Volvoval ez megvolt az M5 kivezetőn, M3-on, M7-en
A BMWvel Németországban mentem ennyivel.
Egy 0.8-as daewoo matizzal pesten 160km/h-val. Nagyon kellet forgatni. Utánna ujra is kellet gyűrűztetni. Igazából komplett motorfelujítás kellet.
Mai napig megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!