Nektek mennyi volt a legnagyobb sebesség amivel mentetek?
Érdekelne hogy autóval vagy motorral mentél.
És hogy mennyivel.
És hol.. Azaz belföld külföld, pálya, főút stb..
Te vezettél vagy utas voltál?
És az autó / motor típusa is érdekelne.
"Én azt nem értem hogy ti hogy ússzátok meg bünti nélkül??"
Bp-ről Siófokra végig 160-al mentünk le. Nem én vezettem. Fix telepítésű trafikat messziről ki lehet szúrni, olyankor lassított a vezető.
Többször nem utazok vele...
Autóval saját órája szerint 190-el,kétszer főúton
2010-es Audi A3.
Motorral pedig gps-es méréssel 237-el, órája szerint 257 de minden jármű órája csal felfelé,minél nagyobb a tempó ugye annál nagyobb eltérés lesz.
Nálam hátul 1-el nagyobb fogaskerék van ezért a motorom kicsit jobban csal mint gyárilag kellene.
Azt nem írom hogy hol mert nem egyszeri eset,elég sűrűn előfordul ha elindulok és olyan helyen megyek ahol adottak a feltételek.
A motor pedig 2008-as Kawasaki Z1000
A mutató és a valódi sebesség csal.
Függ a keréktől is stb stb...
És hát sűrűn vannak trafik..
M7 esen Opel a stra j 1.6t
230 óra szerint
Amúgy waze szól ha van trafi jóval előtte
Szerintetek a waze kevesebbet mutat mint a jármű senessége?
Valahol 900km/h körül lehetett, a Kárpátok fölött, Boeing 737. Nem én vezettem.
Saját autóval kicsit 200 alatt, sajnos a mutató nem érte el a 200-at. M5. Volvo.
Általában nem esik nehezemre betartani a sebességhatárokat. Sosem siettem még annyira hogy úgy érezzem, ez feljogosít a jelentős túllépésre. Nem vagyok egy száguldozós típus.
A legnagyobb sebesség 170km/h körül volt, magyar autópályán. De már sok éve volt, úgyis elévült. Egy autó szüttyögött előttem 120-szal. Gondoltam megelőzöm. Majd mikor mellé értem a köcsög megtalálta a gázpedált és elkezdte nyomni. Így kénytelen voltam én is eddig felgyorsítani, hogy vissza tudjak sorolni elé. Aztán miután megelőztem el is tűnt a tükörben, mert megint visszalassított. Máig nem értem, ez mire volt jó neki. Annó ekkor egy 1.7-es dízel H Astrát vezettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!