Miért nem tudok tolatva parkolni? Hogyan tudnám rendesen begyakorolni?
Én a hátrafordulva tolatókat nem értem...
Ja jobbra hátrafordulsz pl., a másik irány hogyan figyeled?!
Gyakorolni kell
Anno olyan volt az oktatóm, h belémrágta, milyen helyzetben mennyit és melyik irányba tekerjek a kormányon.
Akkor örültem, aztán átültem a jogsimmal a sajátomba, mit ne mondjak, tök béna voltam, persze nem működött:D
De ha szinte mindig tolatva parkolok ahol életszerű, meg kell tanulni érezni az autót.
Gyakorolni kell ennyi a titok.
Tükörből tolatok pl ha nincs egy autó sem mellettem és a 2 vonal közé akarok beállni pontosan.
De ha 2 autó közé, akkor ablakból nézek kb míg a helyes pozíció nincs meg, majd tükörből folytatom, h meddig tolassak hátra és vonalban maradjak.
Arra kell rájönni, meddig kell kivinned az autó seggét, milyen messze állj mielött megkezded a tolatást.
Minden autó más.
Egyszer ráérzel, utána ez menni fog, gyakorolni kell, ahogy mindenki írja.
10: "A teherautók, kamionok mindegik tükörből tolat."
Igen, kényszerből. Ráadásul elvileg segítő nélkül nem is szabályos közúton.
Tükör látótere közelébe sem kerül annak, amit hátrafordulva látsz. Legalább most már értem a sok béna parkolót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!