2007-es Mazda 6 1.8 benzin mennyire számít jó vételnek?
Figyelt kérdés
1 milliót kérnek érte.
Megnéztem élőben igaz nem néztem meg alulról, de amit át tudtam nézni az szinte hibátlannak tűnő állapot kívül-belül.
1 millióért jó választás lehet?
2020. ápr. 30. 18:03
1/5 anonim válasza:
Nezd meg alulrol es csodat fogsz latni...
2/5 Barnabas333 válasza:
Hol használták eddig? Jók a Mazdám, de eg, 200-400ezret lehet majd rá kell költened lakatolásra. Nekem egy éve vett egyik kollégám 6ost, egy másik 5öst és elégedett. Most meg a c4esét cserélte le az egyik mx5re...
3/5 D. Brasco válasza:
Ha nem nezted meg az aljat akkor eppen csak a lényeg felett siklottál el.......foleg egy mazdanal
4/5 A kérdező kommentje:
Nyilván ezért nem vettem még meg, mert nem tudtam alá nézni.
Papirokkal igazolt 160ezer km, friss nagyszerviz amit kellett mindent kicseréltek.
Városon belül mentem vele pár kmt és maga rendben van futóműve is.
2020. ápr. 30. 19:35
5/5 anonim válasza:
1 millió Ft ért nagyon jó választás, ha nincs rajta rohadás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!