Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 10-11 éves autónál átlaggal...

10-11 éves autónál átlaggal számolt 260 ezer km milyennek számít?

Figyelt kérdés
Jelenleg ebben esetben egy 2008-as 5 ajtós 1.5-ös benzines motorral felszerelt Mitsubishi Lancer szedán autóról beszélünk. Mik a tapasztalatok erről az típusról? Találni 195 ezerrel és 325 ezerrel is, de 150 ezer környékén is. Ha jól tudom akkor a japán autók jó minőségekről híresek és nem esnek szét, mint az európai piac nagyja. Az ár kb 1,5-2M Ft között mozog. Semmiképp nem szeretnék más modellt vásárolni, mert ezt szeretném. Várom a válaszokat és hasznos tippeket/tanácsokat. Előre is köszönöm szépen. Üdv.: Vince, 26

2019. ápr. 15. 18:55
 1/10 anonim ***** válasza:

". Ha jól tudom akkor a japán autók jó minőségekről híresek és nem esnek szét, mint az európai piac nagyja."

Hát ööö ez azért nem feltétlen igaz :D

A Mitsuhoz nem tudok hozzászólni, csak a km-hez. Ha én hajtottam volna akkor ennyi lenne benne, mert én kb ennyit megyek évente. szerintem ezzel semmi gond. Más aki fele ennyit gurul annak meg fel fog akadni a szeme, mert ez rengeteg :D

2019. ápr. 15. 19:17
 2/10 A kérdező kommentje:
Oké, azért írtam oda, hogy ha jól tudom :D Köszönöm a válaszod!
2019. ápr. 15. 19:46
 3/10 anonim ***** válasza:
tartós, jó autók. nyugodtan vedd meg, nyilván egy lehetőleg 200 ezer km alatti lenne a legjobb.
2019. ápr. 15. 20:08
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen, az a célom.
2019. ápr. 15. 20:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Ne azt nézd hogy milyen márka, meghogy mennyi kilométer van a kocsiban. Állapotra veszünk járművet. Lehet benne 80.000km ha olajat még nem cseréltek benne és lehet benne 150 ha 8.000kmerenként olajat cseréltek. Ha nem értesz a kocsikhoz, vigyél el magaddal egy autószerelőt kifizeted a napját. Egyébként a mitsu lancerek ahogy hallottam jó kocsik. Egy ismerősöm is most vett egy 1.6 2015-öst, de neki az autószerelő ismerőse azt mondta, hogy nem tudja mi a típus hibája, mert egyáltalán nem visznek be ilyen kocsit javítani. De az állapot a lényeg. Közelről le rí, hogy melyiknek volt gazdája és melyiknek nem.
2019. ápr. 15. 20:25
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen tudom! Vinnék is magammal autószerelőt vagy hozzáértőt (esetleg más Mitsubishi tulajt), ezzel tisztában vagyok én is, hogy csak így lehet/érdemes útnak indulni. Köszönöm neked is!
2019. ápr. 15. 20:31
 7/10 anonim ***** válasza:

Ne autoszerelot vigyél magaddal hanem festék vastagság mérőt. Merd körbe a kocsit. Ha ajtó etc fujva volt akkor ott nézz körbe. Sárvédő ha fújva akkor torony etc.

Az autószerelő mit sem ér fentről megnézi olajos e a motor. Megy egy kört nem kopog a futómű. Fékek kopottak e látszik. Lengéscsillapító olajos e látszik. De ezek 99 százalékban kopó alkatrészek ellenben ha össze volt csukva a vas akkor nem kell megvenni.

2019. ápr. 16. 07:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Az vesz Mitsubishi Lancer -t aki évi 25.000 kilométert autózik. Másnak nem ajánlott.
2019. ápr. 16. 13:21
 9/10 A kérdező kommentje:
Kedves #8-as, miért mondod ezt? Fejtsd ki kérlek.
2019. ápr. 16. 15:21
 10/10 anonim ***** válasza:
na, akkor segítek: most jelent meg egy kiadvány, amiben pont a lancerről írnak használt tesztet. Auto Bild 2019. 1. Használt autó .
2019. ápr. 16. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!