Régi Mitsuhibsi Lancer-ből (91-03) miért olyat keveset látni az utakon?
Figyelt kérdés
Állítólag ezek is olcsón fenntartható megbízható autók voltak, még is mindenhol a régi suzuki swiftek, golfok, meg F astrák tömegelnek.2020. ápr. 27. 16:08
1/4 anonim válasza:
Mint ahogy ma is, az embereknek inkább volt Nyugati autójuk mint Távol-keleti(európaiként, gyors és olcsóbb alkatrész ellátás, )
Aki kicsit leragadt a világban, annak a Honda, Mazda, Toyota is egy ritkább, drága autónak számít ma is fenntarthatóság szempontjából, az már mellékes hogy a gyakorlatban ezekbe nem csalódik az ember, bár érdemes egy gyári olajszűrőnél maradni, jól megválasztott olajjal odafigyelve rá, a motorikai része le is van tudva ezeknek az autóknak, rozsda szempontjából pedig az Opelek, vw termékek némelyike már 12 évesen lyukas.
2/4 anonim válasza:
Nem értek egyet az első válaszolóval. Én nem azt látom, hogy a többi régi ázsiai, elsősorban japán autó ne lenne népszerű ebből az időszakból. Elég megnézni mennyi Swift meg Civic van, de valahogy Mitshukból tényleg csak néha látni. Bár szerintem ez az újabbakra is igaz, szerintem azok sem olyan gyakoriak valamiért. Lehet eleve kevesebb volt belőlük, én nem vagyok szakértő, de ezt amit a kérdező mond, már én is megfigyeltem.
3/4 D. Brasco válasza:
Ilyen regi lancer alig jott par az orszagba annak idejen,korukbol akadoan meg azota ki is koptak az utakrol
4/4 anonim válasza:
Mert a legfiatalabb is már 17 éves... Annyira azért még MO-n sincs elöregedve a jarmüpark.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!