Mi a véleményetek a Mitsubishi lancer kombikról? Jó autók? Vennétek? Nem konkrétan ezt, csak ilyen típusra gondolok.
2020. febr. 14. 13:40
1/5 anonim válasza:
Én vennék! Mitsubishi az egyik legjobb, legmegbízhatóbb márka. Az 1.6-os benzinessel meg már tisztességesen megy is. Megjegyezve, hogy nekem Mitsubishi-bol a kis Colt Czt Turbo tetszik a legjobban, az utolsó generációs szériából, 1.5-os turbo, 150 lóerő. Egy igazi kis utcai meregzsak. Olyanra gyűjtok, csak nagyon kevés van eladó. Visszatérve témánkra a Lancer konbi, mint szinte minden japán ideális választás, és egy 2005/2006-os példány még nem is öreg. Legalábbis szerintem. Ennyit tudok első "blikkre" mondani. Vagyis itt, inkább írni.
3/5 anonim válasza:
Én csak azért nem, mert ez a lancer széria nem tetszik, meg nekem nagy lenne egy kombi. Amúgy maga a verda az jó, ha törődtek vele és nem eszi a rozsda.
4/5 anonim válasza:
Vegyél!!!Nem fogsz csalódni!!A kombi egyedi,nem sok szaladgál.5éve nyüstölöm,hiba nélkül 2004 évjárat,2.0 benzin.Felelőséggel ajánlom.Az órát mindben visszapörizték.
5/5 anonim válasza:
Nekem sedanból kéne ez 2 literes motorral, de itthon olyan ritka mint a fehér holló, csak 1.6osok vannak belőle, ha meg szökőévente felbukkan 1-1 azt iszonyatosan túlárazzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!