Simson S51 enduro bolti új teleszkópot nem bírom áttekerni 2 személyre, mert nagyon keveset mozdul vagy egy ponton meg akad (jó irányba tekerem). Hogyan tudnám áttekerni 2 személyre?
Figyelt kérdés
Nagyon eröltetni nem eröltettem agyon mert féltem hogy letörik a füle.2020. febr. 12. 17:16
1/2 anonim válasza:
Sokan azt csinálták,ha több évig nem volt használva a tekerő és beragadt,akkor egy csövet ráhúztak és azzal próbálták átállítani. Persze,hogy letört a kis csonkja..... az enyém is olyan volt,hogy mikor elkezdtem fordírani kb 3-4 centi után megakadt. Mutató új és a középső új gyenge volt hozzá így még a másik kezemmel is rásegítettem,és úgy nagy nehezen átfordult,de úgy hogy az ujjam azt hittem eltörik. Próbáld meg te is így. Ha új akkor át fog az fordulni
2/2 A kérdező kommentje:
Nagy nehezen de átfordult
2020. febr. 24. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!