Miért fullad le néha az autó fojtószelep takarítása után?
Figyelt kérdés
Először is úgy kezdődött, hogy az alapjárat nagyon hullámzott 1000-500 között, nagyon ritkán le is fulladt D-fokozatban. Elvittem szerelőhöz, át nézte, mindent rendben talált. Azt mondta hogy valószínű hogy a fojtószelep nagyon piszkos lehet. Ez így is volt, szét szedte és nagyon koszos volt ki takarította, és nagyon magas volt a fordulatszám ilyen 1500-2000között mozgott. Aztán ez megváltozott megint elkezdte az ingadzozast D-ben és mostmár ha P-be át teszem a váltót legtöbbször lefullad de van amikor majdnem leffuladásig le esik a fordulat. Egy 2001-es volvo s60-ról van szó. Hívtam 3 márkaszervízt mind a 3-an mást mondtak. Az első azt mondta hogy a computerét újra kell programozni l. A második azt mondta meg tanulja magától, a harmadik pedig hogy a fojtószelep nem bírta ki a takarítást. Vajon melyik lehet igaz? Mert a harmadik szerelő szerint ezeknél az autóknál ez tipus hiba. A válaszokat előre is köszönöm.2020. ápr. 24. 08:42
1/3 D. Brasco válasza:
A fojtószelepek nem igazan birjak a takaritgatast,de ha meg az alapjarati motor ment tönkre benne akkor meg hiába pucolod.......mondjuj en mielott ismet neki allnek szerelni rajta valamit hibakodot olvasnek esetleg élő adatot.Hatha az mutatna valami hasznalhatot
2/3 anonim válasza:
jól írja az előttem szóló..mindenképpen ki kell olvasni a kocsi memóriáját. Az a biztos. A telefonos válaszok pont olyanok, mintha a nagymuttert kérdeztem volna.
3/3 A kérdező kommentje:
Gépre kötötték,de sajnos nem mutatott semmi használhatót de a hiba megmaradt:(
2020. ápr. 26. 09:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!