Az autóknál mit jelent pontosan a kikormolás és hogy kell csinálni?
kipufogórendszert szokták így kikormolni, baja nem lesz.
ha az autó ellustul, akkor szokták ezt.
én mindig azt ajánlom, 4-esben 4000-es fordulat mondjuk pályán, 10-20km.
nem árt. de előtte azért nézd meg a motort, mennyire volt karbantartva.
Lehet úgy is, ahogy a többiek csináljákk, ha viszont régebbi autóról van szó, amit nemnagyon akarsz prögetni, de van kedved 1 kicsit szerelni...
Mi úgy csináltuk, goy leszeded egész a lömlőktől, benzint bele, jól mmegrázzátok h mindenhova menjen... És akkor begyújtjátok, az egyik kijáratnál pedig az autószerelőknek van ilyen műanyagolvasztó olyan mint a hajszárító, én hajszárítóval fújtam a levegőt...
és olyan szép őzbarnára kikormolja:)
Motoroknál megcsináltuk úgy, h az egész rendszert egybe...
Autónál csak 1x csináltuk még, ott szétszedtük kisebb darabokra és úgy csináltuk...
Ha találok videót róla belinkelem:)
Üdv
Fúha, vannak itt érdekességek! Leginkább dieseleknél szükséges a kikormolás a lerakódások elkerülése miatt a motorban. A benzinesek kevésbé veszélyeztetettek e miatt, azonban hosszabb távon a benzines is ellustul ha 3000 fölé nem pörgetik. Olyanok meg, hogy 4-esben 130, meg benzinesnél 4000-res fordulat hülyeség. Dieselnél kell 4000-nél elváltani, 6000-nél meg a benzinesnél. Amúgy ez kábé 10-20 KM nagygázzal, pörgetéssel történő menetet jelent, amikor a piros mező körül váltasz el.
És nekem benzines kocsim van, 4000-nél hétköznapi használatban váltok el -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!