Milyen első kocsit ajánlanátok nekem?
Figyelt kérdés
olyanra gondoltam ami max 800 ezer Ft és lehetőleg dízel.
de ha benzines az sem probléma, csak ne legyen nagy a fogyasztása és alkatrészt kaphassak hozzá. Férfinek kéne szal ne női kocsit mutassatok. mint pl daewoo matiz. :D
eddig opel astra (f,g)-re gondoltam, de minden ötletet szívesen fogadok
2010. júl. 27. 19:58
21/39 anonim válasza:
Nekünk az 1.9es pdtdi vw-ünk 5.5öt eszik, olajat alig eszik, megy mint a golyó és soha semmi baja nem volt
22/39 anonim válasza:
20.47-s! Mennyiért lehet venni ilyen autót?
23/39 anonim válasza:
24/39 anonim válasza:
Én Honda Civicet vennék.
Sok jót lehet róluk hallani. Megbízható kocsik.
25/39 anonim válasza:
Am. ha szabadna megkérdezni egy kort? M válaszaidból ítélve 25felett vagy
26/39 anonim válasza:
Ami német linket küldtem G astra az 300 ezer Ft. volt durván, 400ból megvan a honosítás (tgk. ként)
27/39 anonim válasza:
Jah, ha majd meg jön a gyerek feltünteti szállított áruként, arról nem is beszélve, h a rendőr bármikor megállíthatja vele, és leveheti a rendszámot, ha nem annyi ülés van benne, mint a forgalmiba
28/39 A kérdező kommentje:
XD nem vagyok 25 felett 17 vagyok:D de a kocsit most megvenném. az a g astra kobi tetszik.
2010. júl. 27. 21:40
30/39 anonim válasza:
Mindegy, jobb hamarább túl esni rajta:D
Én 19évesen vettem az elsőt, még mindig 19vagyok :D
De ha így van akkor lehet jobban megérné kintről hozni, ahogy feljebb írta a kolega. Fele annyiból kijönnél. Annyi h több rá a biztosítás, és nehezebb lesz eleadni+ugyanúgy benne van, h 5személyes az autó, de papíron csak 2 :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!