Milyen első kocsit ajánlanátok nekem?
Figyelt kérdés
olyanra gondoltam ami max 800 ezer Ft és lehetőleg dízel.
de ha benzines az sem probléma, csak ne legyen nagy a fogyasztása és alkatrészt kaphassak hozzá. Férfinek kéne szal ne női kocsit mutassatok. mint pl daewoo matiz. :D
eddig opel astra (f,g)-re gondoltam, de minden ötletet szívesen fogadok
2010. júl. 27. 19:58
1/39 anonim válasza:
vw Golf3 Gti 16v.Ha 90-nel járok 7 liter,de ha nyomod neki akkor több,viszont legalább megy.Olcsó hozzá minden,nem bánod meg hidd el!!!!!
2/39 anonim válasza:
Bárki bármit mond régi sz*rt ne vegyél. Ha nekem lenne 800ezrem kimennék németbe venni egy kombit, itthon tgk. ként regisztrálnám és akk nincs rá regadó. Ennyi pénzért hihetetlenük jó autót lehet venni kint (2000 utánit bőven) itt a link, van angol nyelv is: www.mobile.de
3/39 anonim válasza:
figy ha strapabíró kocsit akarsz akk japánautot veszel Honda,mitsubishi,stb....
4/39 A kérdező kommentje:
értem, a vw vel nem vagyunk megelégedve mert van egy pólónk de többet volt szervizbe mint a garázsunkban :) szal azért gondolkozok opelben vagy bármi más német kocsiban. de eddig köszi a válaszokat.
Ja és gti-t azért sem szeretnék mert szétvannak hajtva.
2010. júl. 27. 20:07
5/39 anonim válasza:
Szerintem Suzuki!
Keveset fogyaszt ,van olcsó alkatrész,motorikusan megbízható!!!,egyszerű kezelés , tanulni tökéletes!
6/39 anonim válasza:
Szét vannak hajtva????????Volt egy opel f astrám.Az szét volt hajtva!!!Minden autót szét lehet hajtani.A barátom 1-éves mazdája szét volt hajtva, el kellett adnia.Az autó zsákbamacska,800-ezerért meg pláne.Sok sikert.
7/39 A kérdező kommentje:
de egy gti-nek mégis nagyobb az esélye hogy hajtották, mert fiataloké volt min 3 gazdás szal nemkéne. Lehetne 5 milliós kocsim is de nem akarom h apuci vegyen mindent. ja suzuki meg papírból van hajtogatva azsem kéne.
2010. júl. 27. 20:13
8/39 anonim válasza:
Külföldön vehetsz ennyiért gyönyörű állapotú autót, csak hát sokaknak nincs rá esze hogy kimenjenek és onnan hozzanak mondjuk G astrát lazán veszel. Am ha dízel a VW akkor az megölhetetlen
9/39 anonim válasza:
amit én vettem nemrég, nem fiatalé volt 2 gazdás.Direkt úgy néztem,hogy ne legyen rajta kályhacső,nagy zene bundás kormány stb.Te tudod mit veszel,ezekre nem árt azért odafigyelni.
10/39 A kérdező kommentje:
valaki tudna közületek linkelni pár szépet, mert nekem csak törötteket hoz be xD láma vagyok anggolból, németből :D
2010. júl. 27. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!