Szerintetek ez másokra nézve veszélyes?
2-es vagyok. Nem akartalak szétoltani, bocsi ha úgy jött át. Oltogatással szerintem semmit nem lehet elérni a legtöbb esetben. Én motorral közlekedek, hidd el, megértem az álláspontod, ugyanakkor közúton nem szoktam soha sem állatkodni, autópályán is csak 150-nel mentem max, amikor épp egy autót előztem és gyorsan közeledett mögöttem valaki párszáz méterről. Önfegyelem kérdése szerintem, mindennek megvan a helye és ideje. Adrenalinhiányunkat nem közúton kell pótolni, és legfőképp nem úgy, hogy 200-zal hajtunk :) Lehet KRESZ-t betartva is pótolni azt valamennyire, ha mindenképp közúton akarod, de leginkább közúton kívül vannak rá opciók. Én pl voltam már búvárkodni, ugrottam ki 4 km magasból, síelek, cross country bicajoztam, judoztam, karate, bouldereztem (falmászás egy fajtája) stb stb stb. Ezek mind társadalmilag elfogadott, relatíve biztonságos dolgok.
Vagy ha mindenképp sebességen van a hangsúly, akkor is lehet gokartozni, azt is szoktam én is, lehet pályanapokra járni, itthon is van több ilyenre lehetőség. Tényleg nem érdemes közúton ezt csinálni, mert előbb-utóbb balesetet fogsz szenvedni/okozni. Ha meg nem halsz bele, akkor is valszeg eltiltanak a vezetéstől. Az talán még rosszabb, ha te okozod valakinek a halálát, miközben túléled. Én nem tudom, hogyan tudnék ezzel a tudattal együttélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!