Subaru impreza wrx sti és evo 8 evo 9?
Figyelt kérdés
a lényeg hogy most vásárlás előtt állok előre mondom csak azon az embereknek a véleményére tapasztalataira vagyok kíváncsi aki nem olyan kommentett ír hogy minek meg nem megbízható meg stb szóval kíváncsi vagyok hogy mik a rossz tulajdonságai ezeknek a kocsikank főleg a subaru e ra mert hallottam már olyat is hogy 300ezer km ki kell cserélni a dugatyukat mer el kopnak meg ilyen dolgok evok rol is hallottam ezt azt na de mit lehet róluk tudni akinek volt ilyen vagy van ilyen autója mik a tapasztalatai hibák amik eddig elő jöttek motorikusan futóművileg meg stb mikre érdemes oda figyelni és melyiket érdemesebb venni bele értve úgy hogy feléig napi használatba?2020. ápr. 16. 03:05
1/5 anonim válasza:
X6, Porsche, Jaguar, a következő mi lesz? Legalább az írásstílus lenne más.
2/5 anonim válasza:
Minek az, mert nem is megbizható?
3/5 anonim válasza:
Ezek az autók nem arra valók, hogy minden nap azzal menj a gyárba dolgozni.
4/5 anonim válasza:
Ezek komoly teljesítményű autók. A 300.000 km-t futott kategóriában már nem az lesz a szűk keresztmetszet, ha motorgenerált kell csinálni. Mert az egyszeri nagyobb összeg, aztán letudva a gond örökre. Hanem, hogy ezek akkor már kaptak bőven és jó eséllyel odavágták már párszor, el van nyúzva az egész autó. Kevés szerelő ismeri, ért hozzá, nehézkesebb alkatrészbeszerzés stb stb.
5/5 D. Brasco válasza:
Ha te tényleg ilyen autot szeretnel vasarolni már régen kifüggted volna mind két tipust A-tól Z-ig,releváns fórumokat olvastál volna stb stb......magyarul olyan szinten képben lennél,hogy nem kellene ilyen pistike kerdest kiirnod......amire egyebkent csak felxopó válaszokat fogadsz el........menj inkább jatszal szepen tovabb a nídfószpíddel de csak ha kész a lecke.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!