Subaru Impreza 2. 0 GX mennyire megbízható autó?
Figyelt kérdés
A formavilága megvett kilóra, csak utánna tudatosult bennem,, hogy ebben van az a a boxer hang amitől libabőrös vagyok, mi a véleményetek róla?
19/F
2020. márc. 5. 14:21
1/6 anonim válasza:
Ha tetszik és szívesen költenél rá akkor vedd meg.
2/6 A kérdező kommentje:
Szóval egy kalap sz@r az egész? Vagy mit takar a kommented?
2020. márc. 5. 15:19
3/6 anonim válasza:
Örülök, hogy az autógyártás minőség zászlóhajóját leszólod.
a mai világban még a kérdés is hajmeresztő. azt tudod miről híres a subaru a megjelenése óta?
(érdekesség, hogy itt Esztergomban is gyártottak Subarut..méghozzá úgy, hogy az akkor gyártott Szwiftbe hátsó hajtást is szereltek, és Subaru felirat volt rajta.. Csak nem Európában forgalmazták )
4/6 anonim válasza:
Karbantartásigényes de megbízható. Vezérlés csere azért 6 számjegyű valamint jó minőségű olajat illetve szűrőket igényel. Fogyasztása minimum 10 liter + azért ha tempósan autózol akkor a gumi meg a fék is gyorsan tud fogyni. De az a hang... :) Legszebb halál a benzinnek egy subaru boxerban elégni
5/6 anonim válasza:
a szívó benzinesek sokat fogyasztanak, cserébe nem mennek jól. Meglehetősen strapabíróak, de ahhoz kell a megfelelő minőségű alkatrész. Egyébként az alkatrész árak magasak, sok esetben csak gyárit kapsz. Nem sokan értenek hozzá. Rozsdásodni szeret. A hangja olyan..azt tudod.
6/6 anonim válasza:
Nem azt mondtam hogy szar. A lényege az volt amit kifejtettek előttem. Drága alkatrész, kényes,, kevesen értenek hozzá ergo aki ért hozzá az megkéri az óradíjat és sokat eszik, de legalább nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!