Subaru Impreza WRX STi 2006 tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Autóvásárlás előtt állok és nagyon szemezek a Subaval azon belül a 2.0 benzines Hawkeye-al. Ilyenekre lennék kíváncsi hogy: fentarthatóság, szervízköltség, megbízhatóság, irányíthatóság stb..
Előre is köszi a válaszokat!
2019. nov. 2. 20:03
1/3 Beviz Elek válasza:
Wrx sti-t akarsz venni és a szervízköltség érdekel? Mi lesz a következő ötlet? Lamborghini gázosítás?
2/3 anonim válasza:
Sajátként sosem volt ilyen autóm, de az egyik kollégámnak volt, amit néha-néha el is kunyiztam tőle. Fenntartani simán fenn lehet, ha az ember második autónak tartja. Fogyasztása nem igazán alacsony, valamint elvárja az 5000 kilométerenkénti szervizelést. Márcsak az olajcserék miatt is. A haverom ő 4 éven át használta napi szinten, majd utána még 3 évig meg volt neki mint hobbi autó. 110 ezer kilométer körül adta el, és úgy reklámozta mint új autó. Nem azért mert tökéletes állapotban maradt meg az idők során, hanem mert az eladás napjáig gyakorlatilag mindene cserélve lett benne. (Minden alatt értem a turbót, dugattyúkat, intercoolert, pár érzékelőt, komplett fékrendszert, lengéscsillapítókat, szilenteket, kipufogó dobot, kormányművet, valamelyik munkahengert, meg azokat az alkatrészeket amikre már nem emlékszem.) Szóval nem egy olcsón fenntartható autó, ha az ember rendesen közlekedik vele. De cserébe meg tök jó élményt nyújt. Irányíthatósága is pazar, főleg vizes, havas, úton jön ki az összkerék előnye.
3/3 anonim válasza:
Nekem volt ilyen, irányíthatósága jó, olyan 230-al szoktam bevenni a kanyarokat vele, soha nem számoltam mennyit fogyasztott , szervízköltség tuningal együtt volt bár akkor eskü nem vágtam ezeket, 15 éves voltan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!