Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen 50ccm robogót vegyek?

Milyen 50ccm robogót vegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok szeretnek egy 50ccm robogót venni.A külseje annyira nem érdekes, de motorikusan legyen jó. A keret max 50 ezer forint. Köszönöm ha segítesz.

2020. ápr. 15. 11:53
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Menthetetlen vagy
2020. ápr. 17. 07:35
 22/26 A kérdező kommentje:
Nem ertem? Most mi a problémád?
2020. ápr. 17. 08:50
 23/26 anonim ***** válasza:
50ezernél nem szánsz többet egy robogóra, de találsz egy működésképtelen motort, amit megvennél 45 ezerért, amibe belefaragnál egy akármilyen blokkot...Tehát jóval drágábban jössz ki anyagilag, ráadásul egy olyan motort fogsz vezetni, amit az első rendőr meg fog állítani, elveszi a motort, és nagyon durván megbüntet. Nos ebből a pénzből, amit erre működésképtelen motorra költenél, vehetnél egy sokkal jobb robogót azoknál, amiket eddig ide linkeltél, és még szabályosan is tudnád használni. Ezek után azt kérdezed, hogy mi a problémám? Azt nem lehet mondani, hogy nem akarok segíteni, de ha fentieket elolvasod józan ésszel (nem tudom van-e neked ilyen) talán érezhető, hogy miért vagy menthetetlen.
2020. ápr. 17. 10:36
 24/26 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem mert nem tudom mennyi egy blokk bele az az egyik a másik hogy mondtam hogy ahol használnám nem kell jogsi vagyis oda nem jár a rendőr évente 3 szor akkor is azt mondja menj haza
2020. ápr. 17. 10:59
 25/26 anonim ***** válasza:
Annyi egy blokk, amennyiért találsz bele, honnan tudjam.. Értem, ettől függetlenül is törekedni kellene szerintem a szabályosságra. De én itt befejeztem, sok sikert a projekthez.
2020. ápr. 17. 11:53
 26/26 A kérdező kommentje:
Azt hittem tudod milyen fajta blokk jó bele
2020. ápr. 17. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!