Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen 50ccm robogót vegyek?

Milyen 50ccm robogót vegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok szeretnek egy 50ccm robogót venni.A külseje annyira nem érdekes, de motorikusan legyen jó. A keret max 50 ezer forint. Köszönöm ha segítesz.

2020. ápr. 15. 11:53
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Suzuki Sepia saját tapasztalat nincsen, de hallomásból és utánaolvasva nincs jó híre morini blokknak, sajnos rossz konstrukció, meg nem egy gyakori típus, drágábbak a cuccok hozzá, mint Joghoz vagy Diohoz.
2020. ápr. 15. 13:29
 12/26 A kérdező kommentje:
És amit küldtem senda miért csak 20 ezer ? Azt írja nem mer a km óra és valamilyen spirál elvan szakadva. Az olyan sokba kerül? Mert nem találtam. Mégegyszer köszönöm
2020. ápr. 15. 13:34
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Spirál nem drága, de idomok is töröttek, ki tudja mit kapott a gép a sok terepen, én nem mennék bele, azért nem véletlenül ennyi az ára valaminek, egy normális állapotú senda ára 200körül van.
2020. ápr. 15. 13:36
 14/26 A kérdező kommentje:
Hat engem annyira nem zavar ha idom törött de igen gyanús hogy csak ennyibe kerül, de azért lehet megkérdezem mi a probléma vele... akkor Suzukit nagyon ne és a derbi atlantis?
2020. ápr. 15. 13:40
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Derbi atlantist nem ismerem, de lényeg hogy mivel neked kevés pénzed van erre az egészre, ezért hülyebiztosra kell menned. Tudom, hogy te minél többet szeretnél a pénzedért kapni, de ilyenkor mondják azt hogy a kevesebb több. Nos Jogból és Dioból is dunát lehet rekeszteni, bontott és új alkatrészekből is, és neked ez a lényeg, olcsón könnyű alkatrészt szerezni, és otthon is könnyű ezeket szerelni, Jog meg elég jól is tuningolható. A másik meg, lehet hoyg téged nem zavar hogy töröttek az idomok, de miért azok? Mert szétgyepálták a gépet azért, eldobták kilencvenszer, mi van ha repedt vázzal vagy blokkal veszed, az nem biztos hogy egyből kiderül..az ultra szívás.
2020. ápr. 15. 13:47
 16/26 A kérdező kommentje:
Ha nagyon van időd akkor tudsz küldeni jogot meg diot? (Nekem igazából a dió tetszik kinézetre is ) azt nagyon megköszönném. És eddig sokat segítettél koszi
2020. ápr. 15. 13:49
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem küldök ne haragudj. Nem tudom helyileg hol vagy, miylen messze vagy hajlandó elmenni egy jó vételért stb. Meg van más dolgom is. Facebook marketplace, hasznaltauto, jofogas, kepesmotor, amit ezeken megtalálsz az majdnem minden, tiéd a feladat kiszűrni a jót.
2020. ápr. 15. 13:52
 18/26 A kérdező kommentje:
Nem baj de ha találok valamit akkor azt ide elkuldhetem?
2020. ápr. 15. 13:54
 19/26 anonim ***** válasza:
Felőlem igen. Megkönnyítenéd a dolgodat azért, ha 100ezret rászánnál.
2020. ápr. 15. 13:56
 20/26 A kérdező kommentje:
Találtam egy kawasaki gpx250r 45 ezer forintért csak annyi hogy nincs benne blokk ebbe milyen blokkot tudok rakni? (Nem kell gyári jó ha kisebb)
2020. ápr. 16. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!