A barátnőmnek 4t vagy 2t 50-es robogót vegyek?
Ill melyikből milyen áron lehet elfogadhatót venni?
Ami szempont: megbízhatóság, jó műszaki állapot ami a fékek, akkumulátor, gumik.
Hogy hány karc van rajta vagy milyen színű és hol repedt az idom az teljesen mindegy, napi közlekedésre kellene a nyáron.
Én eddig kb ezeket szedtem össze előnyként és hátrányként:
2t előnye: jobb gyorsulás, szerviz olcsóbb, jobb hang(neki jobban bejön a hangja de ez másodlagos nem ez alapján döntök)
Hátrány: nagyobb fogyasztás, szerviz olcsóbb de gyakoribb, büdösebb(használat után jobban érződik a ruhán)
4t előny: Megbízhatóbb ritkább szerviz, nagyon kis fogyasztás (jobb hang)
Hátrány: lassabb gyorsulás, drágább szerviz
Ha kihagytam valamit akkor írjatok légyszi és segítsetek dönteni, én szívem szerint 4t-t vennék neki csak attól félek nagyon lomhák (alattam legalábbis az volt) nem tudom hogy egy kb 60Kg-os nőt mennyire bír el és lehet e vele normális dinamikával közlekedni.
A válaszokat előre is köszönöm!
2T vs 4T,majd eldöntitek.
Legfontosabb hogy a kínai szemétdombokat messze kerüld el!
2Thez: Ne verseny olajat tegyél bele, hanem szintetikus "town","scooter" szerűt ismert márkától. Ha jól be van állítva alig büdösebb.
2 vagy 4T: ki kell próbálni, 60 kilóval lehet nem gáz hogy a 4t vérszegényebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!