Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Érdemes várni új autó vásárlás...

Érdemes várni új autó vásárlással?

Figyelt kérdés
Új autó vásárlását terveztem pár hónapja, most viszont meggondolandó, hogy esetleg 1-2 hónapon belül szabadulnának a készleten lévő szalonautóktól, így pl 5-6 millió helyett kiszórnák 3-4 millióért. Alsó-középkategóriában nézelődöm KP-val.
2020. ápr. 12. 11:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Miért adnának ekkora engedményt? Nem fognak.
2020. ápr. 12. 11:28
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
Elvileg pont, hogy drágább lesz az új autók lista ára, a gyàrak leállása miatti veszeség kompenzációja végett. Tehát erre szerintem semmiképp sem érdemes várni.
2020. ápr. 12. 11:50
 3/12 anonim ***** válasza:
15%
Ha nem sos kell az autó, akkor várnék. Szerintem 1-2 hónapon belül be fog zuhanni az autók ára (is).
2020. ápr. 12. 12:02
 4/12 A kérdező kommentje:
Az OK, hogy állnak a gyárak, de kereslet sincs, mert mindenki lisztet meg budipapírt vesz, a kereskedőknek pedig valahogy túl kell élniük. Ha nincs tartalék a számlán akkor a készleten lévő autók kiárusításával.
2020. ápr. 12. 12:07
 5/12 anonim válasza:

A budipapírt már visszaváltani szeretnék! :D

[link]

2020. ápr. 12. 12:13
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet, hogy a járvány csitultával akarnak majd az emberek új autót venni. Aki nem tud/akar várni jó sok hónapot (amíg utolérik magukat a gyártók) annak maradnak a már legyártott autók, amikre nagy kereslet lesz, szóval nemigen lesznek olcsók, sőt. Csak agyalok, nem biztos.
2020. ápr. 12. 12:23
 7/12 anonim ***** válasza:
Euro egekben . A kinezett modellt edtrakkal nezd meg több helyen az orszagban , van ahol olcsóbb es ingyen kiszallitjak ....
2020. ápr. 12. 12:30
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy eladási áron (tehát nem listaáron!) 5 milliós autót (aminek a listaára akár 6-7 millió is lehet) kötve hiszem hogy 3-ért meg fogod kapni. Nézz rá az Euró árfolyamra mennyit változott egy hónap alatt! A készleten lévő autókra ez még nincs érvényesítve. Amiket most fognak rendelni, azok forintban már jóval többe fognak kerülni. Ez nem igazán lefelé mozdítja a meglévő új autók árát sem. A gyárakban leállt a termelés. A kereslet alaposan visszaesett, de nem nulla. 50%-os kereslet visszaesés, 0 termelés mellett összességében 50% keresletnövekedést jelent. Azaz ez sem lefelé mozdítja az árakat.

Vagy még most vennék új autót, vagy 1-2 év múlva. 1-2 hónap múlva szerintem a elehető legrosszabb üzlet.

2020. ápr. 12. 13:02
 9/12 anonim ***** válasza:

" van ahol olcsóbb es ingyen kiszallitjak ...."

??? Van ahol nem kell bemenni a szalonba az új autóért, hanem házhoz szállítják és a ház előtt teszik le a trélerről? Még így se vettem új autót nem is hallottam ilyen lehetőségről. Olyanról se hallottam még, hogy a gyárból a kereskedésbe történő szállításért külön díjat számolnának fel. Ez persze nem jelent semmit, hiszen nem vettem minden márkából eddig autót. Csak meglepő számomra.

2020. ápr. 12. 13:07
 10/12 anonim ***** válasza:
[link] ez 5.1m kizártnak tartom hogy ebből még engednének 1-2m
2020. ápr. 12. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!