Merre van most Fenyő János mercedese, használja valaki?
Vizsgán legutóbb 2012-ben készültek képek róla.
Utolsó óraállást 2019-ben regisztrálták, ennek alapján 2012-2019 között kb. 67000 km-t tettek bele, ha nem tekerték közben vissza.
A 2021-es óraállás nincs meg, vagy a járványhelyzeti rendelkezéseket kihasználva tolják a műszakit ameddig lehet, vagy közben eladták külföldre, szétbontották, ki tudja mi lett vele.
Igen, koszonom, ezeknek én is utána tudtam nézni.
Azert írtam ki hatha aki tényleg tudja mi van vele, visszajelez.
Szia!
Az auto az en tulajdonomban van.
Meg forgalomba van helyezve, de egyaltalan nem jarok vele, a garazsomban parkol. Inkabb eszmei erteke van, folleg azoknak, akik ismertek Fenyo Janost.
A gyilkossag nyomai teljesen el lettek tuntetve, az auto ujra lett fenyezve.. olyan allapotban van, mint a korahoz hasonlo 600 Sel-es Mercedesek.
Eladni nem szeretnem.
Üdvözlöm!
Az autóról pár fényképet tudna nekem küldeni esetleg,nagyon nagy legendaként van nyilvántartva ez a merci,pláne hogy egy ismert emberé volt,köszönöm !
Címem kotyomxfreeride kukac gmail .com
Sziasztok.
Az egyik barátom tulajdonát képzi jelenleg a kérdéses Bálna. De jelenleg már nincs semmi nyom az akkori szörnyű eseményre. Csak a tudat hogy ez az az autó volt. Jelenleg is forgalomban van és üzemképes és OT vizsgára lesz felkészítve 😊
Úgyhogy mindenki aki kételkedett és a bontást írta tévedett mert üzemképes a Bálna S600 V12....
Messziről jött ember azt mond amit akar. Tegyél fel fotót a kocsiról. Ha nem tudsz, csak kamuztál. Amit beírtál, bárki beírhatta volna.
Azt áruld még el, hogy van az autó forgalomban, ha a legutolsó műszaki vizsgája 2012. április 6-án volt? Azóta hol vizsgázott?
Persze persze nyilván, ennyi erővel a munkatársam sógorának a főnöke pedig az 1999-ben szintén autójában szétlőtt Seres Zoltán Bentley Turbo-ját birtokolja...
Engem amúgy inkább személy szerint az 1996-os Prisztás Józsi hófehér amcsi Jeep Grand Cherokee-ja érdekelne nagyon, GBC-vel kezdődött a rendszáma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!