Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Rosszul beallitott (pl tul...

Rosszul beallitott (pl tul kicsi) szelephezag milyen karokat okozhat a motorban?

Figyelt kérdés
Okozhat e tulmelegedest es ezaltal hengerfejesseget? Szerelonel volt az autom es szelepek beallitasa utan azt tapasztaltam hogy folyik az olaj a hengerfej alol. Lehetseges az hogy rosszul allitotta be es az o probautja soran emiatt tulmelegedett es hengerfejes lett? Vagy a szelephezagnak nincs koze ehhez? Alacsony fordulaton azota be is csorog ugyhogy biztos hogy ossze vissza allitgatta.
2020. ápr. 7. 10:23
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
1 nap alatt. Mielott szerelohoz vittem atneztem a morort. Tiszta szaraz volt. Meg a hutofolyadekot is ellenoriztem. Szep tiszta volt. Meg aznap kesz lett a kocsi. A motor tiszta olaj a hengerfej alol. Es a hutoviz is tiszta olaj. Te mire gondolnal?
2020. ápr. 8. 08:45
 12/18 A kérdező kommentje:
Az igazsag az hogy ma mar olyan kontar feketemuhelyes szerelok vannak hogy csak elrontsak az autokat. Nem ertenek hozza csak a penzt szeretik.
2020. ápr. 8. 08:49
 13/18 D. Brasco ***** válasza:
Igen,biztosan csak az lehet hogy a szemét galád lator szerelő hidegen direkt széthajtotta a hondádat......nyilván más fel sem merülhet
2020. ápr. 8. 09:18
 14/18 A kérdező kommentje:
Mindegy felevente felnyomom az adohatosagnal feketen dolgozasert.
2020. ápr. 8. 11:31
 15/18 anonim ***** válasza:
Ja persze. Magadat nyomd inkább el... Bezzeg akkor nem volt baj hogy feketén megy mikor odavitted. Mert azaz olcsóbb...
2020. ápr. 8. 21:52
 16/18 A kérdező kommentje:
nagy kontár amúgy. Vezérlést is cserélt, tuti akkor felejtette el megfelelően visszatölteni a hűtővizet. De nem baj, fel is lesz jelentve, meg már megbeszéltem pár haverommal, kilessük amikor elmegy otthonról autóval, aztán az ő autóját is megajándékozzuk, ahogy a miénkkel tette. Mert kiderült hogy nem csak az én autómat barmolta szét.
2020. ápr. 8. 22:42
 17/18 A kérdező kommentje:
szerintem próbaúton elkezdett neki melegedni,akkor jött rá hogy elfelejtette visszatölteni, és csak azután töltötte fel.
2020. ápr. 8. 22:45
 18/18 A kérdező kommentje:
már kint voltak nála az adóhatóságtól, csak hebegett habogott a görény
2020. ápr. 8. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!