Kell aggódnom hogy ellophatják?
Az a helyzet hogy 2 éjszaka az utcán kell hagynom az autót. Falura érkezem egy rokonhoz és sajnos csak az utcában tudom hagyni a kocsit.(Hyundai i30 Kombi) - Céges autó.
3 nap 2 éj leszek ott szóval nem hosszú idő.
Nem balhés,veszélyes falu. A kocsiban van gyári riasztó és központi zár.
Nektek mi a véleményetek?
Gondolom fake kérdés, de ha véletlenül nem az.
Ha nagyon problémás a környék, pakolj ki belőle minden értéket, hátha.
De amúgy nem lopják el. Nagyon sok ember hagyja kint az utcán falun az autóját. Mint például én. A családom minden tagja. Ismerőseim jelentős része. És nem kell naponta új autó után nézni mint a gta-ban mert ellopták volna. Sőt. Ha nem zártam be a kocsi ajtót sem nyúltak hozzá, az utcán.
Sajnos nem mert a rokonomék autója bent van és így már nem fér el másik.
Nem fake kérdés.
Holnap megyek hozzájuk ezért is kérdezem vagyis kíváncsi vagyok a véleményekre.
Faluban lakom, sokan még bezárni sem szokták, idejét sem tudom, mikor volt utoljára probléma.
Sokkal jobban aggódom, mikor Pesten kell valami forgalmas utcában otthagynom.
Ennyit a kijárási korlátozásról, aki úgy gondolja, nyugodtan leruccanhat vidékre néhány napra a rokonokhoz...
A kérdés mindettől függetlenül is valójában értelmetlen, mondjuk 99 százalék az esélye, hogy nem lopják el az autót, nem tesznek benne kárt... marad 1 százalék arra, hogy mégis.
Viszont, ha az az 1 százalék jön be, abban a pillanatban 100 százalék lesz.
Jelen helyzetben pedig ott van még annak is a lehetősége, hogy a faluban a polgárőrök, rendőrök figyelnek fel egy idegen autóra, amire persze szintén kevés az esély, de ha mégis megtörténik, akár két hetes hatósági karantén is lehet a következménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!