Megéri 2020-ban egy Opel Astra G-t venni?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok friss jogsis. Kezdő autónak gondoltam. A keret 300 ezer (az átiratáson kívül). 2000-es évjárattól nézném. 5 ajtós benzines, 1.4 vagy 1.6.
Vélemény?
2020. ápr. 3. 09:47
2/9 anonim válasza:
Szerintem megéri, 2020-ban is jó autó lehet. Mondjuk én inkább 1.7 dízelt vennék
300-ért is lehet jót kifogni.
3/9 anonim válasza:
Én is most akarok majd váltani G Astrára, de szerintem is kicsit tegyél még hozzá a kerethez és ha megakarod kímélni a pénztárcád akkor a sima 8 szelepes 1,6-os motorral vedd. Nem egy erőgép, de a világból kimegy és faék egyszerű technika.
4/9 anonim válasza:
300e-ért semmit ne vegyél magadnak, ha jót akarsz. Esetleg ha van rá még fölös 5-600e amit rá akarsz költeni és szerkezetileg nincs rommá porladva akkor. Feltételezem nincs. Tehát gyűjts még. Csodák nincsenek.
5/9 anonim válasza:
Azért Astra G-ből elég sok van az utakon, hahun most pl. 883 db, beállítottam max 300 ezef Ft-ra és még úgy is 826 db találatot ad, annyiból azért biztos van jó állapotú, nem agyonhajtott is. Javaslom nézegesd végig!
6/9 anonim válasza:
Aha biztos van. Sok sikert a megtalálásához.
7/9 anonim válasza:
Szerintem 500 körül nézelődj és max lealkudsz belőle egy 50-est.
8/9 anonim válasza:
Ennyiből inkább B Corsa
De legjobb a semmi. kb. kétszer ennyiért kellene nézelődni
9/9 anonim válasza:
Szerintem is inkább Corsa. Az Astrából az F volt az utolsó híresen megbízható vas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!