Volvo vagy Volkswagen?
Figyelt kérdés
Melyik hosszabb élettartamú, fogyaszt kevesebbet és olcsóbb az alkatrész? Dízel lenne mind kettő, 1.9-es motorral (ill. a VW-nél szóba jöhet a 2.5 is de az már nagyon nagy)2010. júl. 26. 16:46
11/16 lodarazs válasza:
"Te nagyon el vagy tévedve. A Ford és a Volvo ugyanazon céghez tartozik! És 5 hengeres motor VW-ben mikor volt? Ők VR6-ost használnak, a Ford használ 5 hengerest."
A vr6 nem dízelmotor, pedig mi dízelmotorokról beszéltünk *_*
Am volt vr5 és vr6 is. Ennek a VW dolognak nézz utána. Gondolj csak a T4-re. 2.5 5 hengeres és még sorolhatnám.
Gondolom Te egy Ford-rajongó vagy. Sosem foglak megérteni :)
12/16 anonim válasza:
Miért lennék Ford rajongó? Mert megírtam, hogy ugyanaz, mint a Volvo? A VW meg elmondom az Audival a Seattal és a Škodával van egyben.
13/16 lodarazs válasza:
Ezt örülök, hogy elmondtad nekem. Hálás vagyok ezért, bár ezt már akkor sejtettem, mikor a Skodához kerültem, mint autószerelő.
Elég jól ismerem ezeket a tipusokat.
14/16 anonim válasza:
VW márkái:
Audi, Skoda, Seat, Bentley, Bugatti, Lamborghini....stb..
A Volvo a Fordé volt, de most már a kínai Geely Autógyár tulajdona, és mennek majd a gyártósorok kínába (is).
15/16 A kérdező kommentje:
A Vw alkatrészek nagyrésze jó Audiba is (ált. rá is van írva az alkatrészre), a Volvo pedig a Ford és a Peugeot dízeleit használja (legalábbis az újak, a régieket nem tudom pedig olyan 2000 környéki s40-v40, s80, s60-at néztem ki)
2010. júl. 26. 21:58
16/16 anonim válasza:
Lehet hogy a VW, a Seat, az Audi, és a Skoda 1 csoportba tartozik, de egy Seat vagy egy Skoda sosem lesz olyan minőségű mint 1 Audi. Amúgy a kérdésre válaszolva inkább Volvo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!