Audi 80 manapság?
Figyelt kérdés
Tartós autót keresek, ami még hosszú ideig elmegy. Nem a félországot akarom vele bejárni naponta, csupán napi 30 km-t, munkába járásra, néha-néha egy-egy hosszabb táv, nyaralás, kirándulás, ilyesmi. A B4 Audi 80, 2.0 137 lóerő, ami szóba jött. Állítólag, ha nem volt szanaszét törve, akkor egyáltalán nem rozsdásodnak, mondom, állítólag. Nekem maga az autó is tetszik, tényleg látszik rajta, hogy jól összerakták anno, hogy az még autó volt. De manapság mennyire vállalható egy ilyen autó? Ha szerencsés vagyok, s kifogok egy jó állapotút?2020. márc. 27. 03:54
11/14 anonim válasza:
"Tartós autót keresek, ami még hosszú ideig elmegy. Nem a félországot akarom vele bejárni naponta, csupán napi 30 km-t, munkába járásra, néha-néha egy-egy hosszabb táv, nyaralás, kirándulás, ilyesmi. "
Ilyenre nem 30 éves majdnem prémium autót kell venni, hanem valami vállalhatóbb korú tömegautót.
80-as Audit hobbiautónak "kell" venni, nem arra hogy te azt napi szinten használjad.
12/14 anonim válasza:
Rossz úton vagy. Egyrészt a legfiatalabb 80as is majdnem oldtimer, másrészt ebben a 2.0 benzin problemás, a dízelek sokkal egyszerűbbek és megbízhatóbbak.
13/14 A kérdező kommentje:
Hát akkor mást kell néznem ezek szerint. Melyik típus hasonló ehhez, ami “legendásan” nem egy rohadós relatíve? Nekem ez lenne a szempont elsősorban.
2020. márc. 28. 00:13
14/14 A kérdező kommentje:
600-700k a keret amúgy. Nagyon max. 1 millió.
2020. márc. 28. 00:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!