Kerekek felfújása?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 1999-es Ford Focus Mk1 sedan kerekeibe hány bart kell fújni? Van olyan,hogy hátulra többet kell,vagy mindenhová ugyan annyit? Én minden kerékbe 2,1 bart szoktam nyomni.
Köszönöm a segítséget!
2020. márc. 26. 07:47
1/7 anonim válasza:
2,4 hatul, elől 2,3.
2,2 vel járok én minden keréken.
2/7 anonim válasza:
A gumin is van egy a gumigyártó által megadott érték.
3/7 anonim válasza:
A gumin a maxx nyomást jelzik,az autó márka, tipusa válogatja a nyomás előírást,
4/7 anonim válasza:
#3 Gondoltam.. Érdemes figyelembe venni, mivel ha pl 2.3 ra felfújod, onnan tudsz játszani hogy érzésre kevesebb vagy több kell. Ezt ki kell tapasztalni, az sem mindegy hogy hányan ülnek benne.
6/7 anonim válasza:
Az autó kézikönyvében szépen le van írva az ajánlott nyomás kis, illetve nagy terhelés mellett. Általában még az "eco" nyomást is feltüntetik.
Online könnyen megtalálod bármilyen autó kézikönyvét, angolul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!