A kocsi alatt reggelre olajos vizes folyás lett a betonon, a hátsó kerekek alól, ez hogyan kerülhetett oda? És mitől?
Figyelt kérdés
Tehát reggelre pár kisebb folt volt a betonon a kocsi alatt folyik, a kipufogó alatt még a hátsó kerekek táján. ( Tehát nem a kipufogó végén).
Ilyet még életemben nem láttam. Ez mit jelent és hogy folyik onnan olajos víz?
2019. okt. 18. 21:50
1/7 A kérdező kommentje:
* Kocsi alatt a hátsó kerekek táján, olajos vizes valami folyik ki.
2019. okt. 18. 21:51
2/7 anonim válasza:
Esetleg feküdj be alá egy lámpával....
Hátsó kerék meghajtású az autó?
3/7 A kérdező kommentje:
Elsőnek: Igen. Hátsókerék meghajtású :)
2019. okt. 18. 22:36
4/7 anonim válasza:
Akkor esélyes a difi.... Difi szimering mondjuk.
De tényleg egyszerűbb aláfeküdni és megnézni, esetleg lefényképezni és feltenni ide.
5/7 anonim válasza:
Esetleg, ha van egy apró lyuk a kipufogódob alján, onnan is kifolyhat a benne lévő kondenzvíz. Ez sokszor kormos és olajosnak tűnik.
6/7 anonim válasza:
Ha alá néznél láthatnád hogy honnan folyik sz olaj.
Miért vagy lusta, vagy fáj a derekad?
Sok itt az értelmi fogyatékos kérdező.
7/7 anonim válasza:
Azt én se értem hogy ilyen esetekben miért nem lehet megnézni hogy honnan folyik valami.
Aztán már fel lehetne tenni értelmesebben a kérdést is, mint így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!