Melyiket/Mit érdemes venni?
Használt autót szeretnék venni nagyon max 1 200 000 ft értékben és nézegettem már kocsikat és van olyan ami tetszik de nem ismerem őket hogy melyik milyen stb.
Az lenne a kérdés hogy milyet lenne érdemes venni?
Ami főbb szempont hogy megbízható legyen, normális fogyasztás (nem kell hogy nagyon alacsony legyen, a lényeg hogy ne legyen túl sok), aránylag nagy legyen (kombi vagy sedan főleg) és nézzen is ki valahogy. Opel, Seat és francia kocsik kizárva.
Amiket néztem eddig és szimpatikus: mazda 6 (tudom rohad), toyota avensis, subaru impreza, saab 9-3.
Esetleg ezekről valaki ha tud valami hasznos infót (melyiket kerüljem vagy esetleg melyik olyan ami jó lehet) akkor azt is megköszönném.
Hát 2004 és 2009 közöttit néztem mert csak azok vannak abban az árkategóriában sajnos amit megengedhetek magamnak. És ez a baj egyébként a mazda tetszik a legjobban de a régebbiek rozsdásodak.
Köszönöm a választ egyébként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!