VW Tiguan vélemények? Érdemes megvenni?
Autóvásárlás előtt állok,minden héten utazom a szüleimhez,majd haza,ami 1000km-t jelent . Szeretnék egy masszívabb autót,a VW Tiguanok megtetszettek,illetve elegendő pénzem is összegyűlött rá. 2010-es évjáratban gondolkodom,120,140 lovasban.találtam is egyet,amiben 160.000 km van.
Aki ért hozzá,esetleg lyen autója van,mik a tapasztalatai vele? Megbízható autó?
"találtam is egyet,amiben 160.000 km van"
Itthon 2012-től vannak adatok az autókról, minden lehető forrásból érdemes átnézni a fellelhető adatokat, az ingye4nse (szuf), és a fizetős (carverticar) forrásokból is.
Futásteljesítmény, sérülés szempontjából egy 2010-es autó már sokkal jobban szűrhető, mint egy 4-5 évvel idősebb, jobb kifizetni vásárlás előtt azt a néhány ezrest, mint később kellemetlen meglepetéssel szembesülni.
Az adat lekérdezés természetesen a vásárlás előtti műszaki átvizsgálást nem váltja ki.
Véleményeket, teszteket nagyon sokat lehet találni az interneten.
https://www.youtube.com/results?search_query=volkswagen%2Fti..
Ezerszer vennék inkább Passat-ot ilyen használatra...
Én nagyon VW párti vagyok, és szüleim is éppen SUV-ot keresnek, nézegetjük ezeket is, de a Tiguan valami hihetetlenül túl van árazva. A szokásos VAG technika, 2.0 TDI-vel nagyot nem lehet hibázni, ha jó az előélete
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!