Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Csökkenni fog a használt...

Csökkenni fog a használt autók ára?

Figyelt kérdés
Érdemes várni kicsit a vásárlással? Nem nyerészkedni akarok, saját célra kell vennem vmit. Pont a járvány előtt akartam, most mêg nézelődni se megyek.

2020. márc. 22. 08:06
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
Nem, mert épeszű ember ezentúl nem fog hitelt felvenni!
2020. márc. 22. 08:12
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem is akarok hitelt felvenni.
2020. márc. 22. 08:15
 3/10 anonim ***** válasza:
83%

eddig is egyre nehezebb volt új autót venni, a 4-6 hónapos várólista teljesen normálisnak számított.

most az autógyárak leálltak, a szállítmányozás is leáll.

a használt autók ára rövid távon biztos emelkedni fog.

ráadásul a benzin szinte ingyen van, mindenki autóval akar járni

2020. márc. 22. 09:15
 4/10 anonim ***** válasza:
25%

Naponta húszan teszik fel itt ugyan ezt a kérdést. Olvass vissza!

Kb 20-25%-ot csökkent a üzemanyagok ára. Erős túlzás, hogy szinte ingyen van! Eddig pl 20.000Ft volt egy teletank, ami most 16.000Ft lesz, de azt is ki kell fizetni valamiből. Akik elvesztik a munkájukat azok nem fogják ezt röhögve kifizetni a semmi bevételből.

2020. márc. 22. 10:15
 5/10 anonim ***** válasza:
50%

Az új autók ára növekedni fog.

Használtpiacon nem lesz kereslet, oly mértékben mint eddig. Ergo vagy nem profitál az autón vagy megtartja a nepper. Ha megtartja öregszik, azért csökken az ára. Így valszeg olcsóbbá teszik, mivel a kisebbeknek nincs annyi tartalék.

De az is lehet az olcsón felvásárolja egx nagyobb mint az AAA azt eladja 3x áron a roncsot.

2020. márc. 22. 11:52
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg emelkedni fog, minden nem csak az autók ára.
2020. márc. 22. 14:04
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

#4: a benzin nem most lett "olcsó".

A koronás balhé előtt nem lehetett mozdulni az utakon, hiába volt 430 a benzin.

16000Ft-ban ne csak a nullák számát nézd, hanem azt hogy mit kapsz ugyanannyiért.

- Megkajáltatod egy olcsóbb kajáldában a családot 1x.

- Elviszed a csajodat koncertre

- vállalható apartman 1 éjszakára

- bevásárló kocsi negyedig pakolva

- átlagember 1, max 2 napi bére (régiótól függően)

Az az autók és a benzin ára nem követte az inflációt (kb évi 10%)

A mostan olcsó benzinnel el.sem merem képzelni mi lenne az utakon, ha nem maradna mindenki otthon aki tud..

2020. márc. 23. 00:58
 8/10 anonim ***** válasza:
55%

"Az az autók és a benzin ára nem követte az inflációt (kb évi 10%)"

"átlagember 1, max 2 napi bére (régiótól függően)"

Az a baj, hogy a fizetésem se. Mindenhol azt harsogják, hogy milyen gigászi mértékben nőnek a bérek. Idén én konkrétan 0%-ot kaptam Budapesten. Tavaly májustól volt egy kis emelés, akkor emelték meg a kerek 10 éve nem változott béreket. Valamint ezek szerint nagyon nem vagyok átlagember, mert egy munkanapra Budapesten még bruttóban sem kapok 16.000Ft-ot. Itt az oldalon is azt tapasztalom, hogy ha költeni kell az autóra 16.000Ft-ot már megy a siránkozás, hogy milyen drága. Egy alsó kategóriás 5-6 milliós autón is megy a siránkozás, hogy milyen drága. Nem azt mondják, hogy "hú de olcsó, mert marha sokat keresünk és az infláció szerint a duplájába kellene kerülnie". Szóval én abszolút nem látom úgy, hogy az emberek többségének 16.000Ft csak aprópénz lenne.

2020. márc. 23. 07:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha 10 éve ugyanannyit keresel, nem értem miért dolgozol még ott.
2020. márc. 23. 11:32
 10/10 anonim ***** válasza:

Most írtam, hogy tavaly májustól emelkedett a fizetésem. Előtte 2008-as szinten volt. És valószínűleg megint 10 évig nem lesz egy forint emelés sem, mert ezzel évekre letudták.

Ha tudsz Budapesten bruttó havi 500.000-ért (kb ennek a nettója jön ki napi 16.000-re) vegyész állást, akkor szólj légy szíves!

2020. márc. 23. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!