Alig használt halottaskocsit lehet valahol kapni? Amit még nem hajtottak rommá és belül sem lepukkant rozsdatemető?
Figyelt kérdés
2020. márc. 21. 15:47
1/8 anonim válasza:
Vehetsz bármilyen kocsit, elvágod a fékcsövet és kész a halottaskocsid.
2/8 anonim válasza:
Használtan biztos hogy nem tudsz venni, azt rendelni szoktak a gyárból.
3/8 anonim válasza:
Elképzelek egy agyonhajtott halottaskocsit. :D
Csóri halottak.
Egyet találtam neked, csajozni nem nagyon lehet vele:
5/8 anonim válasza:
Mit vacakolsz?
Veszel egy akármilyen kombit, feketére fested, és lefóliázod az üvegeket.A vezetői ülés kivételével a többit kiszeded és kész.
Ja' a diszkófényeket a mélynyomót és a sportdobot se feledd!
6/8 A kérdező kommentje:
Sejthettem volna már jó előre, hogy ez a gyakori... Itt csak önjelölt vicceskisfiúcskák karanténba zárt unalmukat tölteni vannak fent - válaszadás helyett.
Kellett nekem kérdezni bármit is...
2020. márc. 21. 21:35
7/8 anonim válasza:
Az utolsó bunkóságod azt magadra értetted.
Unalomból felteszel itt ilyen troll kérdést, ahelyett hogy szét néznél a használt autó piacon. Akkor rájönnél hogy igazat írtam .
8/8 anonim válasza:
Új vállalkozásba kezdel, haver?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!