Milyen a trabant gyújtása?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy trabantot venni, és szeretném tudni, hogy van-e olyan trabant (601) , ami már 12 voltos, de megszakítós a gyújtása. (Ha van ilyen, akkor milyen évjáratig volt ilyen?)2020. márc. 19. 08:08
1/6 anonim válasza:
Én úgy tudom a 12 V az már tirisztoros volt.
A 6 V volt megszakitós.
2/6 anonim válasza:
Ha jól emlékszem, a 80-as évek elejétől váltottak a 12V-ra, de még a hagyományos megszakítós gyujtással. Csak pár évvel később jött a jeladós verzió.
Vagyis van 12V-os, hagyományos megszakítós tipus
3/6 Bocojo válasza:
Előttem szólónak igaza van.Bár nem tudom pontosan mikortól kerültek bele elektronikus gyujtások.Az èn 601-esem 90-es.Asszem 3. tulaj vagyok,ès megszakítós gyujtás volt benne ,ja ès 12v-os persze. Úgy 15 èvig használtam ezzel a gyujtással.Az utángyártott megszakítók nem a legjobbak.Sokszor előfordult,hogy kihagyott a gyujtás,vagy nem ment egy henger,mert egyszerűen nem zárt össze a megszakító. Kb másfèl ève használok újfajta elektronikus jeladós gyujtást(webáruházban beszerezhető),azóta nincs gyujtás problèma. Èn inkább ezt ajánlanám,vagy gyári megszakító,ha van mèg valakinek elfekvőben. Persze ez csak az èn vèlemènyem.
4/6 anonim válasza:
#3! kössz a megerősítést, reméltem hogy jól emlékszem. ;)
6/6 anonim válasza:
Ha jól emlékszem 86-ban tértek át a 12 voltra, és volt megszakÍtós gyújtás is 12 voltos rendszerben.De ha nem akarsz szenvedni a megszakÍtóssal, és a gyenge minőségű maszek alkatrészekkel, akkor a tirisztoros gyújtást tedd bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!