Első autónak mi lenne a legjobb?
Friss jogsis vagyok és autó vásárlás előtt állok ezeket neztem első sorban ez lenne a választék tapasztalatokat várok
1.Mercedes w115
2.Opel Ascona B
3.VW bogár
4.vw golf 1
5.Moszkvics 2140
6.Skoda octavia 1959-1971
7.Alfa Romeo 33
8.Citroen bx
9.Fiat 850
10.Volvo 244
11.Volvo 345
12.Volvo 460
13.Volvo 960
14.Trabant 601
15.Renault r4
16.Alfa Romeo 75
17.Opel Kadett d
18.Opel Kadett b
19.Trabant 1.1
20.Vw golf 2
21.Skoda 100
22.VW Jetta 1
De most mire kell az autó? Hobbiautó szerelgetni, hétvégente kirándulni vele vagy hétköznapi munkábajárós, bevásárlós autó lenne?
Mert nagyon nagyon nem mindegy.
Utóbbira egyik sem alkamas...
Hobbi autónak szinte az összes de az 1, 2, 3, 6 nem kis mulatság anyagilag!!!
Volt nagy Polskim.
Szetrohadt teljesen és állandóan - folyamatosan autószerelőnel volt.
Szerintem vegyél ilyet!!
De mégis mennyi pénzed lenne az autóra? vételár átírás nélkül...
Mert nagyon nem mindegy! Egy 115-ös merci alsóhangon 800e ft és arra még kell költened, egy jobb állapotú bőven 1 millió felett van, ami tényleg jó az 2 milliótól egészen 10+ millió ft-ig terjed.
Míg egy trabantot megkapsz aprópénzért...
Ezek közül a legjobb a Merci egyértelműen de gondolom nem akarsz rá ennyit költeni.
A legélhetőbb a hétköznapi használatra a listából talán a Citroen BX, de az sem olcsó ha azt nézzük milyen öreg:
Az öregautózás nem olcsó, lehet, hogy a fenntartásuk jóval olcsóbb mint egy mai autó viszont egy jó állapotú meg elég drága...
Olcsóbban kapsz egy "full extrás" szervós, klímás suzuki swiftet kb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!